ντανταδες

Απαγωγή και εγκατάλειψη βρέφους: Το άρπαξαν από τη γιαγιά του στην Ομόνοια και το άφησαν σε σακούλα στον Άλιμο

Κοινωνία
Απαγωγή και εγκατάλειψη βρέφους: Το άρπαξαν από τη γιαγιά του στην Ομόνοια και το άφησαν σε σακούλα στον Άλιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων, όπου έχουν μεταφερθεί η γιαγιά και η μητέρα του βρέφους, για να δώσουν κατάθεση

Ένα βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε σακούλα, δίπλα από κάδο απορριμμάτων στον 'Αλιμο. Τo βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για εξετάσεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση.

►Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στον Άλιμο: Βρέφος βρέθηκε σε σακούλα δίπλα από κάδο σκουπιδιών

Νωρίτερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι μια 43χρονη γυναίκα κάλεσε το κέντρο 'Αμεσης Δράσης και κατήγγειλε ότι, ενώ βρισκόταν με το εγγόνι της μέσα σε σούπερ μάρκετ, στην οδό Αιόλου στην Ομόνοια, την πλησίασε ένας άγνωστος ο οποίος προσφέρθηκε να της αγοράσει τρόφιμα για το μωρό, αλλά στη συνέχεια το άρπαξε και εξαφανίστηκε.

Περίπου δυο ώρες αργότερα, γύρω στις 16:30, ένας πολίτης εντόπισε το βρέφος δίπλα από ένα κάδο απορριμμάτων στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου και ειδοποίησε τις Αρχές.

Την διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων, όπου έχουν μεταφερθεί η γιαγιά και η μητέρα του βρέφους, για να δώσουν κατάθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News