μπουνια

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος από έναν 17χρονο - Στο νοσοκομείο ο ανήλικος

Κοινωνία
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος από έναν 17χρονο - Στο νοσοκομείο ο ανήλικος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 17χρονος και η μητέρα του αναζητούνται από τις Αρχές

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 16χρονος μέτα τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από έναν συνομήλικο του το πρωί της Πέμπτης στον προαύλιο χώρο του σχολείου του ανήλικου

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας εξελίχθηκε στην φιλήσυχη πόλη της Κρέστενας χθες το πρωί, με πρωταγωνιστές δύο μαθητές από τις δύο λυκειακές μονάδες της περιοχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στο χώρο του Γενικού Λυκείου Κρεστένων όπου μετέβη ένας μαθητής από το γειτονικό ΕΠΑΛ Κρεστένων.

Ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ επιτέθηκε και τραυμάτισε ένα συνομήλικό του μαθητή του Γενικού Λυκείου Κρεστένων.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα από τον πατέρα του θύματος στην Αστυνομία, σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 17χρονος έπιασε τον 16χρονο από το λαιμό και τον χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ παράλληλα τον εξύβριζε.

Ο 16χρονος μαθητής τραυματισμένος συνοδεία καθηγητή, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γ.Ν. Κρεστένων που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο και έπειτα στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, για την παροχή πρώτων βοηθειών και την διενέργεια εξετάσεων, ώστε να διακριβωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων σε βάρος του 17χρονου δράστη σχημάτισαν δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ σε βάρος της μητέρας του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας του. 

Οι δύο δικογραφίες θα υποβληθούν στην Εισαγγελέα Ηλείας, ενώ μητέρα και γιος, αναζητούνται για να συλληφθούν.

    

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News