Η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής, που είχε καταγγείλει χρόνια κακοποίηση τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της, αισθάνεται πλέον ανακουφισμένη, καθώς το μαρτύριο που βίωνε η οικογένεια, όπως δήλωσε, έχει λάβει τέλος.
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξέφρασε την ανακούφισή της, λέγοντας: «Επιτέλους το βασανιστήριό μας τελείωσε. Χαίρομαι που τα παιδιά μου είναι καλά και ασφαλή».
Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο αστυνομικός φέρεται να την εξανάγκαζε να κακοποιεί και η ίδια τα παιδιά τους, ενώ ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες.
Στο μεταξύ, η οικογένεια βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον, με τη μητέρα να δηλώνει αποφασισμένη να προστατεύσει τα παιδιά της και να προχωρήσει μπροστά.