volosLimni

Βόλος: Σοκάρει το βίντεο που δείχνει την έκταση των νεκρών ψαριών

Κοινωνία
Βόλος: Σοκάρει το βίντεο που δείχνει την έκταση των νεκρών ψαριών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εναέρια πλάνα με drone δείχνουν ότι τα νεκρά ψάρια φθάνουν σε μήκος περίπου 500 μέτρων και το πλέγμα με δυσκολία πλέον τα συγκρατεί.

Σοκαριστικές εικόνες από τον χείμαρρο του Ξηριά στη Μαγνησία, ο οποίος γέμισε από τα νεκρά ψάρια στο σημείο όπου τοποθετήθηκε το δίχτυ για την προστασία του Παγασητικού, κατέγραψε το drone του gegonota.news.

Τα εναέρια πλάνα με drone δείχνουν ότι τα νεκρά ψάρια φθάνουν σε μήκος περίπου 500 μέτρων και το πλέγμα με δυσκολία πλέον τα συγκρατεί. Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα που φορτώνουν τα ψάρια σε μεγάλα φορτηγά, για να τα μεταφέρουν στον χώρο συγκέντρωσης, στο λιμάνι του Βόλου.

Ωστόσο, κάθε φορά που τα «μαχαίρια» απομακρύνουν μια ποσότητα ψαριών από τον χείμαρρο, αποκαλύπτεται το χρώμα του νερού που έχει βαφτεί κόκκινο από το αίμα τους.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News