εκαβ

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: 23χρονος δικυκλιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο - Εντοπίστηκε μέσα σε χαντάκι

Κοινωνία
Τραγωδία στη Ζάκυνθο: 23χρονος δικυκλιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο - Εντοπίστηκε μέσα σε χαντάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 23χρονος δικυκλιστής έχασε την ζωή του στην Ζάκυνθο - Τον εντόπισαν κάτοικοι της περιοχές μέσα σε χαντάκι

Νεκρός ανασύρθηκε ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 23 ετών, στη Ζάκυνθο, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου (06/07).

Ο άτυχος νέος διασκέδαζε με φίλους του και τις πρώτες πρωινές ώρες πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, στα Λαγκαδάκια. Όμως το δίκυκλο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του στην περιοχή του Βουγιάτου, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι. Λίγη ώρα αργότερα, τον εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής που πήγαιναν στη δουλειά τους, σύμφωνα με το imerazante.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν φοιτητής, που το καλοκαίρι δούλευε σε επιχείρηση εστίασης, με τον ιδιοκτήτη της να κάνει λόγο για έναν εξαίρετο νέο που ήταν πολύ εργατικός.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου διενεργεί προανάκριση για το θλιβερό συμβάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News