Λύτρας οικογένεια, πρώην σύζυγος

Απόστολος Λύτρας: Επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό από την πρώην σύζυγο και τις δύο κόρες του – «Σεβαστείτε τα παιδιά» (vid)

Κοινωνία
Απόστολος Λύτρας: Επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό από την πρώην σύζυγο και τις δύο κόρες του – «Σεβαστείτε τα παιδιά» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να επισκεφθούν τον πατέρα τους βρέθηκαν οι δύο κόρες του Απόστολου Λύτρα μαζί με την πρώην γυναίκα του

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τις δύο κόρες του, στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου για τον ποινικολόγο. 

Οι κόρες του ποινικολόγου και η πρώην σύζυγός του, όπως μετέδωσε η εκπομπή T-Live, μπήκαν στον προθάλαμο των φυλακών, όπου δηλώνονται τα επισκεπτήρια, με μια μαύρη βαλίτσα – πιθανώς με προσωπικά αντικείμενα που ζήτησε ο Απόστολος Λύτρας να του πάνε. Έμειναν στον προθάλαμο για πέντε περίπου λεπτά, αναφέρθηκε στην εκπομπή. 

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε βιβλία να διαβάσει μέσα στη φυλακή για να περάσει τον χρόνο του.

«Σεβαστείτε τα παιδιά» η έκκληση της πρώην συζύγου του Λύτρα

Η εκπομπή σημειώνει ότι το επισκεπτήριο επιτρέπεται μόνο συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, ενώ δημοσιογράφος του T-Live πλησίασε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, η οποία της είπε πως οι ώρες που περνούν είναι δύσκολες και παρακάλεσε να υπάρξει σεβασμός στα παιδιά. 

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στη φυλακή μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποινικολόγος πέρασε το πρώτο του βράδυ στην πτέρυγα VIP των φυλακών Κορυδαλλού, στο κελί 4 της πτέρυγας ΣΤ’, μαζί με άλλους δύο κρατούμενους: έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που έχει καταδικαστεί για απάτες και έναν γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News