6

Δεύτερο θύμα του γιατρού που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια - Νεκρή μία 69χρονη από την Κάρπαθο (vid)

Κοινωνία
Δεύτερο θύμα του γιατρού που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια - Νεκρή μία 69χρονη από την Κάρπαθο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερο θύμα και μία 69χρονη γυναίκα του γιατρού που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια της Πάτρας

Μία ακόμα γυναίκα γυναίκα θύμα του γιατρού που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια της Πάτρας

Ειδικότερα, οικογένεια 69χρονης από την Κάρπαθο καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, επίσης μετά από λιποαναρρόφηση

Με το μελάνι να μην έχει ακόμα στεγνώσει για την τραγική κατάληξη που είχε μια απλή αισθητική επέμβαση λιποαναρρόφησης σε μία 57χρονη κομμώτρια από την Πάτρα, μία νέα καταγγελία έρχεται να ταράξει τα νερά.

Οικογένεια 69χρονης από την Κάρπαθο καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, επίσης μετά από λιποαναρρόφηση, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive στον Alpha.

Η γυναίκα έφυγε τον Μάρτιο του 2020 για τη Αθήνα, και εν συνεχεία «εξαφανίστηκε» για κάποιες ημέρες πριν τελικά επιστρέψει στη Ρόδο σε κακή κατάσταση, όπως περιέγραψε η κόρη της. Tελικά η γυναίκα κατέληξε περίπου 10 ημέρες αργότερα αργότερα από επιπλοκές, καθώς ο γιατρός της είχε τρυπήσει το έντερο.

Η κόρη κατήγγειλε επίσης ότι η μητέρα της αν και πήγε για προεγχειρητικό έλεγχο δεν της δόθηκε η δέσουσα προσοχή, αδιαφορώντας με αποτέλεσμα ο αιματοκρίτης της να πέσει κατά 10 μονάδες. Η εμφάνιση της μητέρας της σόκαρε τους δικούς της ανθρώπους, καθώς η κοιλιά της ήταν πρησμένη και είχε μελανιές σε όλη της το σώμα.

Σε επικοινωνία της οικογένειας ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι κάτι πήγ στραβά, λέγοντας μάλλον της τρύπησα το έντερο.

Μετά τον θάνατο της 69χρονης, η συγγενείς της κατέθεσαν αγωγή, ενώ ο γιατρός για να «προλάβει» την κίνησή τους τους έταξε χρήματα για να «κλείσει» το θέμα, όπως κατήγγειλε η κόρη.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News