Τέμπη: Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο – «Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη», ξεσπά ο πατέρας των δίδυμων

Κοινωνία
Τέμπη: Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο – «Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη», ξεσπά ο πατέρας των δίδυμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τραγικός πατέρας, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ξέσπασε με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter)

Δείγμα ανθρώπινου υλικού στο ιδιωτικό οικόπεδο, έξω από τη Λάρισα όπου μεταφέρθηκαν 500 κυβικά χώματος από τον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, εντοπίστηκε σύμφωνα με τον Νίκο Πλακιά.

Ο τραγικός πατέρας, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ξέσπασε με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).

Συγκεκριμένα έγραψε:

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο χειρότερος φόβος μας. Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο που γίνονται οι δειγματοληψίες Το οποίο έχει σταλεί για ταυτοποίηση DNA Οικογένειες θα περιμένουν πάλι πάνω από τα τηλέφωνα τους για να ακούσουν αν είναι από τον συγγενή τους Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά . Τάφοι θα ανοίξουν για να τα εναποθέσουν μέσα. Τελετές πάλι Ο Γολγοθάς ατελείωτος ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ Απορώ πως κοιμούνται και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα όλοι οι υπαίτιοι αυτού του εγκλήματος ! Αυτά τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ που τα βρίζω εδώ και 14 μήνες ξανά και ξανά. Περιμένω και εσάς εδώ μέσα που πετάτε την βλακεία σας να απαντήσετε και τώρα στους ΓΟΝΕΙΣ ότι είναι αριστεροί ,ακροδεξιοί, δεξιοί, αναρχικοί, ακροαριστεροί και ότι σας βολεύει ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Μετά από αυτό θα μου επιτρέψετε να σας αφήσω για λίγο γιατί η κατάσταση και στις δικές μας οικογένειες δεν είναι και η καλύτερη.Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News