Εκδήλωση μνήμης για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Κοινωνία
Εκδήλωση μνήμης για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 25 Απριλίου στο Μέγαρο της Ακαδημίας Αθηνών (Αίθουσα Τελετών-Πανεπιστημίου 28)

Η Ακαδημία Αθηνών και η Πρεσβεία της Αρμενίας στην Ελληνική Δημοκρατία συνδιοργανώνουν Εκδήλωση Μνήμης για την 109η Επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων και προσκαλούν όσους επιθυμούν να παραβρεθούν την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00 στο Μέγαρο της Ακαδημίας Αθηνών (Αίθουσα Τελετών-Πανεπιστημίου 28).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Καθηγητής Σταμάτιος Κριμιζής, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, ο Dr Tigran Mkrtchyan, η Α.Ε. ο Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελληνική Δημοκρατία και ο Καθηγητής Ashot S. Saghyan, Πρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών της Δημοκρατίας της Αρμενίας.

Θα μιλήσουν οι: Καθηγητής Προκόπιος Παυλόπουλος, τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός  κ. Ara Ketibian, Γενοκτολόγος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

http://www.academyofathens.gr/el/events/20240425

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News