Άγιοι Ανάργυροι, δολοφονία Κυριακής ΙΝΤΙΜΕ

Άγιοι Ανάργυροι: Καταγγελία ότι κάποιος "πείραξε" το βίντεο της δολοφονίας της Κυριακής (vid)

Κοινωνία
Άγιοι Ανάργυροι: Καταγγελία ότι κάποιος "πείραξε" το βίντεο της δολοφονίας της Κυριακής (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κάμερα καταγράφει την τελευταία θανατηφόρα μαχαιριά και όχι τις προηγούμενες τέσσερις» λέει η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής

Η οικογένεια της Κυριακής, που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έχει υποψίες ότι κάποιος παρενέβη στο τελευταίο βίντεο της δολοφονίας και αφαίρεσε κάποια καρέ.

«Η κάμερα καταγράφει την τελευταία θανατηφόρα μαχαιριά και όχι τις προηγούμενες τέσσερις», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, Έλενα Τζούλη.

Διατύπωσε ωστόσο τις αμφιβολίες της για το πώς μπορεί να λειτουργήσει έτσι η κάμερα που, όπως ισχυρίζονται οι Αρχές, γράφει όταν υπάρχει κίνηση. «Ποιος διέταξε η κάμερα να έχει μπει σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης και όχι σε συνεχόμενη λειτουργία; Είναι απορίας άξιο. Λείπουν κρίσιμα δευτερόλεπτα των προηγούμενων τεσσάρων μαχαιριών» είπε.

«Το κορίτσι δεν έκανε ούτε βήμα, γιατί δεν καταγράφηκαν οι προηγούμενες μαχαιριές. Στο υλικό που πήρα δεν άνοιγαν τα βίντεο, και η ανακρίτρια είχε δυσκολία να τα ανοίξει. Αν ήταν όλες οι μαχαιριές, θα είχε καταφανεί η ολιγωρία του φρουρού και των αστυνομικών που έδιωξαν την Κυριακή», παρατήρησε και συμπλήρωσε ότι, ζητήθηκε το υλικό από τις κάμερες όλης της γειτονιάς.

«Το κορίτσι βγάζοντας αίμα από το στόμα, ξεψυχούσε μπροστά στον φρουρό», κατέληξε κατηγορώντας τους αστυνομικούς για ολιγωρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News