Ισόβια στον Μίχο για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια – Αποφυλακίζεται η μητέρα της 12χρονης

Κοινωνία
Ισόβια στον Μίχο για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια – Αποφυλακίζεται η μητέρα της 12χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή με την οποία η δικαιοσύνη τιμώρησε τον βασικό κατηγορούμενο στη δυσώδη αυτή υπόθεση που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία για όσα υπέστη το ανήλικο θύμα στην πιο τρυφερή του ηλικία.

Ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 41 χρόνια κάθειρξη είναι η τιμωρία του δικαστηρίου για τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης από τον Κολωνό, Ηλία Μίχο.

Είναι η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή με την οποία η δικαιοσύνη τιμώρησε τον βασικό κατηγορούμενο στη δυσωδη αυτή υπόθεση που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία για όσα υπέστη το ;μηλικό θύμα στην πιο τρυφερή του ηλικία.

Στη μητέρα, σύμφωνα με το in.gr το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 20  μηνών γεγονός που  σημαίνει ότι σε λίγες ώρες θα είναι ελευθερη.

Βαρύς ο πέλεκυς και τον επονομαζομενο Μιχάλη.

Του επιβλήθηκε ποινή 12 ετών κάθειρξη για κάθε πράξη.

Για τη μαστροπεία και την πορνογραφία της 12χρονης…

Για τους αποκαλούμενους πελάτες η ποινή κατά περίπτωση  είναι από  13 μήνες έως 7 χρόνια κάθειρξη.

Νωρίτερα, το Μικτό Ορκωτο Δικαστήριο Αθηνών, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως,  ομόφωνα απέρριψε το αίτημα του Ηλία Μίχου Να του χορηγηθεί το ελαφρυντικό του συννομου βίου.

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στη μητέρα της 12χρονης, με πλειοψηφια 6-1.
Η 38χρονη  αθωώθηκε μεν από τις κατηγορίες της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της κόρης της, ωστόσο καταδικάστηκε για την εκβίαση της συζύγου του Μίχου.

Στον 3ο βασικό κατηγορουμενο, τον  «Μιχάλη», το δικαστήριο επίσης
αρνήθηκε να αναγνωρίσει ελαφρυντικά.

Για τους φερόμενος ως πελάτες, το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

Η δίκη συνεχίζεται και παλι κεκλεισμένων των θυρών  για τη συγχώνευση των ποινών και θα ακολουθήσουν οι αγορευσεις των δικηγόρων για το ζήτημα του

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News