Παλαιοχριστιανοί

Παλαιοχριστιανοί: Ο πατήρ Κλεομένης «δείχνεται» από τον Μανώλη ως ο πατέρας του εγγονού του

Κοινωνία
Παλαιοχριστιανοί: Ο πατήρ Κλεομένης «δείχνεται» από τον Μανώλη ως ο πατέρας του εγγονού του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστική εξέλιξη: Πατέρας του βρέφους της κόρης του Μανώλη Καλαϊτζαδάκη ο ο αρνητής ταυτοτήτων «Πατηρ Κλεομένης»! - Ακολούθησε Νέα δήλωση του 47χρονου «παλαιοχριστιανού»: Ο σύζυγος της κόρης μου είναι αυτός που είναι…»

Το μυστήριο με τον άγνωστο πατέρα του έξι μηνών βρέφους της 22χρονης κόρης του Παλαιοχριστιανού «ανθρώπου των σπηλαίων» της Ορεινής Κορινθίας, Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, περιπλέκει ακόμα περισσότερο, ο 45χρονος στην κατάθεση, που έδωσε στους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά την σύλληψη του.

Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας που παρουσιάζει το newsit.gr, όπως αναφέρει ο Παλαιοχριστιανός από την Ορεινή Κορινθία, ο πατέρας του βρέφους της κόρης του είναι ένας άντρας – οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο – που όπως ο ίδιος αναφέρει λέγεται «πατήρ Κλεομένης» και «ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα».

Μάλιστα, όπως είπε δεν ξέρει περισσότερα στοιχεία, καθώς η κόρη του είναι ενήλικη, δεν τον αφορά η προσωπική της ζωή και συνεπώς ο πατέρας του έξι μηνών βρέφους της 22χρονης θυγατέρας του, την οποία στο πλαίσιο των κανόνων του κοινοβιακού βίου, συνηθίζει να αποκαλεί «αδερφή», όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα τέκνα του.

Νέα δήλωση του 47χρονου

Ο 47χρονος θέλει να δει τον 15χρονο γιο του, ο οποίος με εντολή εισαγγελέα έχει μεταφερθεί στο Παίδων και φρουρείται από αστυνομικούς. «Δύο πάνοπλοι αστυνομικοί φυλούν τον γιο μου. Ακόμη και στην τουαλέτα τον πηγαίνουν αγκαζέ. Πήραν ένα 15χρονο παιδί δηλ. από τα βουνά για να το διαλύσουν;» είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το πρωινό» ο Μανώλης. Ο ίδιος αναρωτήθηκε «τι ρεβανσισμός είναι αυτός από την Αστυνομία; Αυτά παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα. Δεν προφυλάσσουν έναν 15χρονο έχοντάς τον αγκαζέ από το πρωί έως το βράδυ. Αυτό λέγεται «θα τον τρελάνουν». Ευτυχώς που κρύφτηκε η σύζυγός μου εκεί που κρύφτηκε γιατί θα είχαμε τέσσερα παιδιά εδώ πέρα, που είναι και πιο μικρά. Τουλάχιστον ο Νίκος είναι 15 ετών».

Ο κ. Μανώλης ανέφερε ότι «προφανώς δεν θέλουν να πάω να δω την κατάσταση για να μην τους καταγγείλω. Είπαν στο παιδί ότι αν τρέξει για να φύγει θα τον πυροβολήσει. Αυτά μου τα είπε η κόρη μου που είναι ενήλικη και συνοδεύει το παιδί μέσα και κατάλαβα γιατί δεν με αφήνουν ούτε να επικοινωνήσω με αυτό το παιδί. Όλον τον ανδρισμό και τον ρεβανσισμό της η αστυνομία θα τα βγάλει σε έναν 15χρονο; Πού γίνονται αυτά τα πράγματα;».

Ο ίδιος μίλησε και για την κόρη του που είναι έγκυος λέγοντας ότι «κυοφορεί, είναι παντρεμένη και είναι ενήλικη». Σε ερώτηση ποιος είναι ο σύζυγος, απάντησε ότι «ο σύζυγος είναι αυτός που είναι… Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημοσιοποιούμε την ιστορία από όλο το σόι μας επειδή μια εφημερίδα έγραψε αυτά που έγραψε…».

Aναμένεται να δηλώσει αθώος

Συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο ο Παλαιοχριστιανός, στο δικαστήριο αναμένεται να δηλώσει την αθωότητα του, για το αδίκημα της απείθειας, ενώ θα επικαλεστεί το λευκό του ποινικό μητρώο. Την ίδια ώρα, το μυστήριο παραμένει με τη σύζυγό του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Σεβαστή, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται μαζί με τα ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί με το νομικό της εκπρόσωπο κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη, και να δώσει στις αρχές τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Ίδιες πληροφορίες του newsit.gr, λένε πως η «εξαφανισθείσα» βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και όπως η ίδια λέει, αισθάνεται ότι κινδυνεύει.

Ο αρνητής ταυτοτήτων πατήρ Κλεομένης πατέρας του παιδιού της κόρης μου

«Ήμουν παντρεμένος με την πρώτη μου σύζυγο και έχουμε μαζί δύο παιδιά. Ένα αγόρι που έχει γεννηθεί το 2001, ένα κορίτσι το 2002. Από το δεύτερο γάμο μου με την Σεβαστή, έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά ένα κορίτσι που έχει γεννηθεί το 2005 ένα αγόρι το όποιο έχει γεννηθεί το 2009, ένα αγόρι το όποιο έχει γεννηθεί το 2011 και ένα κορίτσι που έχει γεννηθεί το 2018.

Η κόρη μου από τον πρώτο μου γάμο δεν μένει μαζί μας αλλά μένει μαζί με τον άντρα της στην Άρτα. Το ίδιο και ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο όποιος μένει στην Αθήνα. Στο σπίτι μου στα κάτω Τρίκαλα Κορινθίας μένω με τη γυναίκα μου την Σεβαστή και τα τρία ανήλικα τέκνα μου δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Η κόρη μου Ευαγγελία – Ελευθερία έχει ένα μωρό ηλικίας 11 μηνών.

Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο όποιος το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται πατήρ Κλεομένης και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αφορά στην κόρη μου και το παιδί της γιατί δεν με αφορά. Είναι ενήλικη και κάνει ό,τι θέλει.

Δεν μένει μαζί μας μόνιμα η μεγάλη μου κόρη απλά έρχεται και επισκέπτεται εμάς και τα αδέρφια της. Αρνούμαι τις κατηγορίες και ζητώ να απολογηθώ ενώπιον του κυρίου εισαγγελέα πρωτοδικών Κορίνθου χωρίς αυτό να σημαίνει υπεκφυγή ενώπιον των ανακριτικών υπαλλήλων στους οποίους απάντησα για τις κατηγορίες χωρίς να πω δηλώνοντας ένοχή, παρά μόνο την αλήθεια ενώπιον σας ότι ο ανήλικος γιος μου ηλικίας 15 ετών ο όποιος μετέβη μαζί μου στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας έχει φοιτήσει μέχρι την έκτη δημοτικού και επιφυλάσσομαι να προσκομίσω το ανάλογο πιστοποιητικό από τον Δήμο Καλάμου Αττικής

Ως προς την δεύτερη κατηγορία της απείθειας, δεν πληρείται ούτε υποκειμενική ούτε αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος. Δεν αρνήθηκα σε κάποιους από τους αστυνομικούς υπαλλήλους την είσοδο σε οποιοδήποτε μέρος, για να επιχειρηθεί κάποια νόμιμή υπηρεσιακή ενέργειά, τουναντίον επέτρεψαν στον επικεφαλής της αστυνομίας την είσοδο στην ιδιοκτησία μου.

Ο ανήλικος γιος μου δεν ήθελε να φύγει από το μέρος που έχει μεγαλώσει. Επίσης φοβήθηκε διότι είχε βιώσει και την προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση και εγώ ως πατέρας δεν μπορούσα να μην αφήσω το γιο μου να ακολουθήσει τους αστυνομικούς. Λόγω του ότι δεν έχουμε γνώση της δικογραφίας επαρκώς το αρμόδιο τμήμα της Πρόνοιας διαπίστωσε ότι πρέπει να περιβάλλεται από έγγραφο, όπως ορίζει η ποινική δικονομία ή κάποια κατάθεση αρμόδιου υπαλλήλου επειδή δεν μου έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα ούτε εμένα ούτε της συζύγου μου ούτε καμιά δημόσια αρχή – δημόσιο νοσοκομείο ή Πρόνοια – να διαπιστώσει ότι τα ανήλικα τέκνα μου διέτρεχαν κίνδυνο. Τηρώ τους νόμους απαρέγκλιτα και έχω ποινικό μητρώο λευκό».

«Φοβάμαι για εμένα και την οικογένειά μου» – Τι είπε η σύζυγος του Μανώλη

Η σύζυγος του Μανώλη, η οποία ακόμα κρύβεται μαζί με τα άλλα παιδιά, μίλησε επίσης στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε τα εξής:

«Φοβάμαι για εμένα και την οικογένειά μου. Η κατάστασή μου είναι κρίσιμη και δεν την σέβεται κανείς. Το μυαλό μου είναι στον γιο μου που είναι μόνος του και δεν μπορώ να τον βοηθήσω τώρα. Περιμένω τη δίκη για να ξεκαθαρίσουν όλα και να τελειώσει όλο αυτό που βιώνει άδικα η οικογένειά μου».

Η κυρία Σεβαστή τόνισε ότι «θέλω να βρω όλη την οικογένειά μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News