Τέμπη: «Σταματήστε την υποκρισία, κ. Πέτσα, κάνατε την επιτροπή για να αθωώστε τον Καραμανλή» - Ξέσπασε πατέρας θύματος σε εκπομπή (vid)

Κοινωνία
Τέμπη: «Σταματήστε την υποκρισία, κ. Πέτσα, κάνατε την επιτροπή για να αθωώστε τον Καραμανλή» - Ξέσπασε πατέρας θύματος σε εκπομπή (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέσπασε ο τραγικός πατέρας σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου - «Είστε εν δυνάμει και όλοι εσείς συνένοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας. Αυτά τα υποκριτικά, ότι καταλαβαίνετε… δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα, στο Κουλούρι»,

Την έκρηξη του Παύλου Ασλανίδη, που έχασε τον γιο του, Δημήτρη, στα Τέμπη, προκάλεσε η τοποθέτηση Πέτσα στην πρωινή εκπομπή του Open, όπως είπε «στα βαγόνια, αυτά που πετάξατε στα μπάζα μαζί με τα υπολείμματα των παιδιών μας, εκεί μέσα θα σας βάλουμε. Εκεί μέσα θα δικαστείτε όλοι σας». 

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Κύριε Πέτσα, αφήστε την υποκρισία κατά μέρος, είστε εσείς ένας από τους 157 που απορρίψατε την πρόταση της αντιπολίτευσης για προανακριτική. Ολα αυτά που λέτε, τα ακούμε βερεσέ. Είστε εν δυνάμει και όλοι εσείς συνένοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας. Αυτά τα υποκριτικά, ότι καταλαβαίνετε… δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα, στο Κουλούρι». .

«Κι έχω να κάνω και μια πρόταση στον κ. Φλωρίδη. Ψάχνει χώρο να κάνει τα δικαστήρια στη Λάρισα. Ας τα κάνει εκεί στο κτήριο της καμένης Τηλεδιοίκησης, εκεί δίπλα που πετάξατε και τα υπολείμματα των παιδιών μας. Στα βαγόνια, εκεί μέσα να σας βάλουμε. Εκεί μέσα θα δικαστείτε όλοι σας», συνέχισε.

»Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Σταματήστε την υποκρισία. Κάνατε την εξεταστική για να αθωώσετε τον Καραμανλή. Μην μας κοροϊδεύετε τώρα. Και μόλις μπήκανε τα στοιχεία, σας ζήτησε ο εφέτης ανακριτής της Λάρισας την κλείσατε άρον άρον για να μην βγουν στη φόρα όλα αυτά. Σταματήστε το δούλεμα. Φιμώσατε τα κανάλια, τα μεγάλα, 10 μήνες δεν ασχολήθηκε κανένας. Σταματήστε την υποκρισία σας παρακαλώ», είπε στον βουλευτή της ΝΔ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News