Συγκινημένη Θεσσαλονικιά ρεπόρτερ της ΕΡΤ για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ρεπόρτερ δάκρυσε στον «αέρα» για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ - «Γιατί να το κρύψω;» απάντησε στους παρουσιαστές

Κοινωνία
Ρεπόρτερ δάκρυσε στον «αέρα» για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ - «Γιατί να το κρύψω;» απάντησε στους παρουσιαστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δάκρυσε ρεπόρτερ της ΕΡΤ για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ - Οι παρουσιαστές σχολίασαν πως, «η συγκίνηση της Λίας είναι από τον αέρα και το κρύο»

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε όλη η Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (21/02) τον συγκλονιστικό επαναληπτικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος Bettson, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η απογοήτευση στη Θεσσαλονίκη για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ ήταν έντονη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Μάλιστα, η ρεπόρτερ Λία Χριστάρα, δεν κατάφερε να κρύψει τη στεναχώρια της. Βγαίνοντας στον αέρα της ΕΡΤ, η Λία Χριστάρα δε συγκράτησε τα δάκρυά της για τον αποκλεισμό της ομάδας . Οι παρουσιαστές σχολίασαν πως, «η συγκίνηση της Λίας είναι από τον αέρα και το κρύο».

«Γιατί να το κρύψω;»

«Όχι, όχι, όχι... Είναι από τα χθεσινά η συγκίνησή μου γιατί από την αγανάκτηση και από το σοκ, πέρασα στη συγκίνηση. Από αυτά που συνέβησαν χθες στο γήπεδο. Γιατί να το κρύψω; Να το πούμε να το ξεπεράσουμε. Ότι είχα να πω το είπα, ότι θέλει ας πει ο Κώστας τώρα», απάντησε η ίδια, δίνονται πάσα στον συνάδελφό της.

Δείτε το βίντεο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News