ολιβερ

Αράχωβα: Τι δείχνει βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές για την υπόθεση με το νεκρό χάσκι

Κοινωνία
Αράχωβα: Τι δείχνει βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές για την υπόθεση με το νεκρό χάσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών με τις μέρες να περνούν και τον μαρτυρικό θάνατο του Χάσκι στην Αράχωβα να παραμένει στο προσκήνιο. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη δική τους έρευνα και αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα λάμψει η αλήθεια. Σε αυτό το πλαίσιο αναλύουν μια σειρά από βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας στην πόλη. Ένα από αυτά, βρίσκεται στο μικροσκόπιο καθώς οι ώρες και ο σωματότυπος του σκύλου ταιριάζουν με τον Όλιβερ, τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με το newsit.gr, στα χέρια των αστυνομικών αρχών υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας μεγαλόσωμος σκύλος, στα χαρακτηριστικά του Όλιβερ, μαζί με δύο άντρες στο δρόμο που οδηγεί από την Αράχωβα προς Δελφούς. Οι αστυνομικοί τις τελευταίες μέρες, έχουν αναλύσει βίντεο από σπίτια και καταστήματα που υπήρχαν στις πιθανές διαδρομές, που είχε κάνει την μοιραία νύχτα ο Όλιβερ, πριν κακοποιηθεί βάναυσα.

Οι αστυνομικοί ακολουθώντας τις περιγραφές του ιδιοκτήτη του σκύλου για τις διαδρομές που συνήθιζε να κάνει ο σκύλος του, βρέθηκαν στον δρόμο που οδηγεί προς την έξοδο από την περιοχή της Αράχωβας με κατεύθυνση τους Δελφούς. Εκεί, οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν μια κάμερα σε ένα από τα σπίτια που βρίσκονται πάνω στον δρόμο και η οποία ήταν στραμμένη προς το κέντρο του δρόμου.

Στο βίντεο αυτό εμφανίζονται τις ώρες, όπου εξαφανίστηκε ο Όλιβερ, δύο άνδρες μαζί με έναν σκύλο που τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν με το άτυχο χάσκι, να φεύγουν γρήγορα από την κατοικημένη περιοχή. Το βίντεο λόγω της ώρας δεν έχει καλή ευκρίνεια και φωτεινότητα. Γι’ αυτό και έχει σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να γίνει ειδική επεξεργασία, ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση των προσώπων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News