χασκι

Αράχωβα: Οργή και αγανάκτηση από την ιδιοκτήτρια ταβέρνας για τις κατηγορίες συγκάλυψης (vid)

Κοινωνία
Αράχωβα: Οργή και αγανάκτηση από την ιδιοκτήτρια ταβέρνας για τις κατηγορίες συγκάλυψης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μου είπαν ότι ξήλωσα τις κάμερες από το μαγαζί μου, ήρθε κανείς να δει εάν είναι ξηλωμένες;» - Το ξέσπασμα ιδιοκτήτριας ταβέρνας μιλά για την κακοποίηση του Όλιβερ

Οργή έχει προκαλέσει ο βασανισμός του Όλιβερ καθώς και το γεγονός ότι ο δράστης της φρικτής κακοποίησης παραμένει άφαντος. Οι έρευνες ξεκινούν από την αρχή και η υπόθεση περνά στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών, αν και πρόκειται για θάνατο ζώου.

Στελέχη του τμήματος έχουν μεταβεί στην Αράχωβα ενώ η σορός του Όλιβερ θα μεταφερθεί για ενδελεχή εξέταση σε πανεπιστήμιο της χώρας. Την ίδια στιγμή η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στην Αράχωβα που έδωσε στην αστυνομία το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ξεσπά.

Η γυναίκα, η οποία κατηγορήθηκε πως ξήλωσε τις κάμερες στο κατάστημα της, μετά τη δημοσιοποίηση του εγκλήματος που σόκαρε το πανελλήνιο, απάντησε σε όσους έκαναν λόγο για συγκάλυψη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχωβα ξεκαθαρίζει πώς δεν ξήλωσε τις κάμερες από το μαγαζί μετά τη δημοσιοποίηση του εγκλήματος.

«Με έβρισαν και μου είπαν ότι ξήλωσα τις κάμερες από το μαγαζί μου για να συγκαλύψω τον άνθρωπο που κακοποίησε τον Όλιβερ. Ήρθε κανένας να δει τις κάμερες που έχω στο μαγαζί αν είναι ξηλωμένες; Οι κάμερες είναι στη θέση τους και η αστυνομία πήρε το υλικό από το καταγραφικό. Όλοι γνωρίζουμε τον Όλιβερ και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος άνθρωπος στην Αράχωβα να συγκαλύψει αυτό το περιστατικό. Η Αράχωβα δεν είναι μικρή κοινωνία για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος το έκανε. Πέρα από τους μόνιμους κατοίκους έχουμε πολλούς τουρίστες το Σαββατοκύριακο», είπε αρχικά, και συνέχισε, λέγοντας:

«Επιχειρηματίες έχουν ακυρώσει κρατήσεις μετά από αυτό το περιστατικό»

«Επιπλέον, έχουμε μεγάλο πρόβλημα και με την έλλειψη αστυνομίας. Έχουμε έναν αστυνομικό. Τι να κάνει κι αυτός με τόσο κόσμο και τόσα σπίτια. Παρακαλούμε να μας φέρουν αστυνομικούς. Λένε τώρα, ότι εμείς συγκαλύπτουμε εγκληματίες και κανένας να μην έρθει διακοπές στην Αράχωβα. Ήδη επιχειρηματίες έχουν ακυρώσει κρατήσεις μετά από αυτό το περιστατικό και όλο τον θόρυβο που έχει προκληθεί».

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News