Ρέντη: Στη ΜΕΘ Σε καταστολή ο αστυνομικός – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν (vid)

Κοινωνία
Ρέντη: Στη ΜΕΘ Σε καταστολή ο αστυνομικός – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε καταστολή και μηχανικό αερισμό ο αστυνομικός, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων - Έκανε νέο χειρουργείου

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε βαρύτατα κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, ο 31χρονος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό.

Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον μηρό, με τους γιατρούς του Κρατικού Νικαίας να δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς διακομίστηκε με ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα το πρωί, ο 31χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά η ΚΑΡΠΑ που του έγινε απέβη σωτήρια, καθώς επανήλθε η καρδιακή του λειτουργία ύστερα από 10 λεπτά περίπου.

Ακολούθησε η επέμβαση, κατά την οποία ανευρέθη και αφαιρέθηκε από τον μηρό του αστυνομικού μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 εκατοστών, καθώς και άλλα μεταλλικά θραύσματα από την περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News