ΕΛΤΑ
Φωτ. αρχείου

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για ύποπτο φάκελο σε ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι

Κοινωνία
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για ύποπτο φάκελο σε ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή στην Πυροσβεστική για περισυλλογή ύποπτου φακέλου από χώρο γραφείων στο Χαλάνδρι. Ο συναγερμός σήμανε στις 12:22, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο που πήγε να παραλάβει έναν φάκελο από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι, με παραλήπτη την πρεσβεία του Ισραήλ, είδε σκόνη μέσα σε αυτόν. 
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι με ειδικό εξοπλισμό από την ομάδα ΧΒΡΠ της ΕΜΑΚ και θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο για την περισυλλογή του φακέλου, την απολύμανση και την παράδοσή του για περαιτέρω έλεγχο στα εργαστήρια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το άτομο που παρέλαβε τον φάκελο μέχρι στιγμής δεν έχει νιώσει κάποια αδιαθεσία, ερεθισμό ή τσούξιμο στα μάτια. 
Το κατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται επί της οδού Τζαβέλλα στο Χαλάνδρι έχει κλείσει και στο σημείο έχουν μεταβεί 13 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.


 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News