σαλαμινα

«Μαμά με σκοτώνει» - Αυτά ήταν τα λόγια της 43χρονης στη μητέρα της, τρεις ημέρες πριν από την δολοφονία

Κοινωνία
«Μαμά με σκοτώνει» - Αυτά ήταν τα λόγια της 43χρονης στη μητέρα της, τρεις ημέρες πριν από την δολοφονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περασμένη Παρασκευή όπως είπε η 43χρονη την κάλεσε και της είπε «μαμά με σκοτώνει» με την μητέρα του θύματος να ζητά βοήθεια από την Αστυνομία η οποία δεν της έδωσε σημασία, ανέφερε

«Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου έλεγε ''μαμά με σκοτώνει''», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της 43χρονης που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Σαλαμίνα από τον71χρονο σύντροφό της, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, κανείς δεν περίμενε αυτό το σοκαριστικό συμβάν ωστόσο η οικογένεια του θύματος είχε τις δικές τις ευθύνες. «Η Γωγώ ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν ξέραμε πως της συμπεριφερόταν αυτός ο άνθρωπος».

Την περασμένη Παρασκευή όπως είπε η 43χρονη την κάλεσε και της είπε «μαμά με σκοτώνει» με την μητέρα του θύματος να ζητά βοήθεια από την Αστυνομία η οποία δεν της έδωσε σημασία, ανέφερε.

«Βρήκα το παιδί χτυπημένο παντού στα πόδια του», είπε για το τι αντίκρισε όταν έφτασε στο σπίτι της 43χρονης. Την επόμενη μέρα πήγε στο Αστυνομικό τμήμα και όπως είπε τους φέρθηκαν άψογα.

Για τη μέρα του στυγερού εγκλήματος είπε:

«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα πάω στον γιατρό και όταν γύριζα θα βρω το παιδί μου νεκρό κάτω από μια κουβέρτα».

«Την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά το είχε κλειστό και τρελάθηκα. Πήγα σπίτι και είδα σπασμένο το τζάμι και την πόρτα κλειδωμένη. Αυτός φεύγοντας πήρε και την τσάντα της Γωγώς και τα τηλέφωνα. Είχε το θράσος να κάνει κι όλες αυτές τις κινήσεις».

«Είδα κάτω από την κουβέρτα ότι υπάρχει ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι είναι το παιδί και άρχισα να φωνάζω σαν τρελή μέσα στο σπίτι».

«Τον μαζέψαμε και τον στηρίξαμε όλοι», είπε για τον 71χρονο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News