αστυνομία

Βόλος: Κατήγγειλε βιασμό του παιδιού που δεν είχε ποτέ - Απειλούσε πως θα τους κάψει όλους

Κοινωνία
Βόλος: Κατήγγειλε βιασμό του παιδιού που δεν είχε ποτέ - Απειλούσε πως θα τους κάψει όλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνδρας τον Φεβρουάριο του 2021 τηλεφώνησε στον παιδικό σταθμό και ζήτησε να μιλήσει στην προϊσταμένη

Συγκλονίζει το περιστατικό που σημειώθηκε σε παιδικό σταθμό στον Βόλο. Ένας άνδρας απειλούσε πως θα τους «κάψει όλους» γιατί όπως έλεγε είχε στα χέρια του βίντεο και φωτογραφίες από τον βιασμό του παιδιού του, χωρίς όμως να είναι γονέας.
Η προϊσταμένη της δομής, που ήταν και ο στόχος των απειλών του άνδρα, όπως μεταδίδει το gegonota.news, σοκαρίστηκε αρχικά, αλλά μετά από έρευνα που έκανε κατάλαβε πως ο άνθρωπος που τηλεφωνούσε στον παιδικό σταθμό και την απειλούσε… δεν είχε παιδί.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και η υπόθεση εκδικάστηκε χθες Δευτέρα (4/12) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος ο οποίος προέβη στην ανατριχιαστική αλλά τελικά ψεύτικη καταγγελία δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο.
Τι είχε συμβεί 
Ο άνδρας τον Φεβρουάριο του 2021 τηλεφώνησε στον παιδικό σταθμό και ζήτησε να μιλήσει στην προϊσταμένη. Εκείνη, παρουσία και άλλων εκπαιδευτικών, άκουσε τον 52χρονο να την απειλεί πως θα κλείσει τον σταθμό.
Σε ερώτηση δε γιατί θα το κάνει αυτό, εκείνος απάντησε πως έχει βίντεο και φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού του.

«Βιάζεται η κόρη μου εκεί μέσα» φώναζε εκτός εαυτού ο 52χρονος. 
Η προϊσταμένη όμως ψάχνοντας να βρει ποιο είναι το παιδί του διαπίστωσε πως δεν είχε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να ήθελε να εκδικηθεί τη συγκεκριμένη υπάλληλο γιατί εκδιώχθηκε με συλλογή υπογραφών ενοίκων από την πολυκατοικία, που ζούσε και εκείνη.
Η ποινή που επιβλήθηκε στον 52χρονο ήταν 900 ευρώ πρόστιμο και 18 μήνες με αναστολή.


 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News