Χαλκίδα: Κλείδωσαν σε αυτοκίνητο 4χρονο κοριτσάκι – «Άκουσα το παιδί να τσιρίζει» λέει ο άνθρωπος που το βρήκε (vid)

Κοινωνία
Χαλκίδα: Κλείδωσαν σε αυτοκίνητο 4χρονο κοριτσάκι – «Άκουσα το παιδί να τσιρίζει» λέει ο άνθρωπος που το βρήκε (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ασταμάτητα κλάματα και τα ουρλιαχτά του κοριτσιού, το οποίο βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού με κλειστά παράθυρα, προκάλεσαν την κινητοποίηση των πολιτών

Κλειδωμένο μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο με κλειστά τα παράθυρα βρέθηκε ένα 4χρονο κοριτσάκι στην περιοχή της Χαλκίδας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr, το κοριτσάκι 4 ετών εθεάθη κλειδωμένο σε διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδου παράλληλα της Χαϊνά (κεντρική οδός της Χαλκίδας) μετά την Αβάντων, περίπου στις 19:00 της 27ης Σεπτεμβρίου.  

Τα ασταμάτητα κλάματα και τα ουρλιαχτά του κοριτσιού, το οποίο βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού με κλειστά παράθυρα, προκάλεσαν την κινητοποίηση των πολιτών.

Όπως ανέφερε στο evima.gr πολίτης που είδε το κοριτσάκι: «Έχω συγκλονιστεί, το απόγευμα περίπου στις 19.00 βγήκα να πετάξω τα σκουπίδια στην γειτονιά μου ξαφνικά όπως γύριζα άκουγα ένα παιδάκι να τσιρίζει δυνατά. Ψάχνω δεξιά και αριστερά δεν βλέπω κάτι ξαφνικά ενώ περπάτησα λίγο ακόμα είδα ένα αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο μέσα ήταν ένα κοριτσάκι 4 χρονών το οποίο είχαν αφήσει οι γονείς του λογικά στη θέση του συνοδηγού με κλειστά παράθυρα».

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές για τον απεγκλωβισμό του παιδιού.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News