Ανοικτό φρεάτιο «κατάπιε» επιχειρηματία – Τι λέει για την απίστευτη περιπέτειά του στο νοσοκομείο

Κοινωνία
Ανοικτό φρεάτιο «κατάπιε» επιχειρηματία – Τι λέει για την απίστευτη περιπέτειά του στο νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις συνήλθε λίγο ο γνωστός επιχειρηματίας, θέλησε, να διατυπώσει τα παράπονά του στη διοίκηση του νοσοκομείου και κυρίως να ληφθεί μέριμνα, προκειμένου να σκεπαστεί το ανοικτό φρεάτιο

Περιέγραφε τη λαχτάρα που πέρασε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και σταυροκοπιόταν ο γνωστός επιχειρηματίας Θανάσης Λιάρος. Συνόδευσε ο άνθρωπος μια συγγενή του στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» να κάνει εξετάσεις και έπεσε ο ίδιος σ’ ένα ανοικτό… φρεάτιο!

Ας αφήσουμε τον Θανάση Λιάρο να εξιστορήσει την περιπέτειά του: «Πάρκαρα το αυτοκίνητό μου και συνομιλούσα με τη συγγενή μου, χωρίς να δω ότι μπροστά μου έχασκε το φρεάτιο. Ο μισός έπεσα ξαφνικά μέσα και σχεδόν φράκαρα! Με έβγαλαν τρία άτομα και είχα εκδορές στα πόδια. Ταράχθηκα πολύ και με οδήγησαν στα εξωτερικά ιατρεία, που μου έκαναν αντιτετανικό ορό και επούλωσαν τα τραύματά μου».

Ο Θανάσης Λιάρος

Μόλις συνήλθε λίγο ο γνωστός επιχειρηματίας, θέλησε, να διατυπώσει τα παράπονά του στη διοίκηση του νοσοκομείου και κυρίως να ληφθεί μέριμνα, προκειμένου να σκεπαστεί το ανοικτό φρεάτιο.

patrinos

Ωστόσο, καταγγέλλει ο Θανάσης Λιάρος ότι δεν κατάφερε να υλοποιήσει το διάβημά του. Τον παρέπεμψαν σ’ ένα στέλεχος του νοσηλευτικού ιδρύματος, που τον δέχθηκε μεν στο γραφείο του, αλλά εκείνη τη στιγμή έλαβε ένα τηλεφώνημα και του είπε να βγει έξω. «Εκνευρίσθηκα και δεν επέστρεψα. Προσπάθησα και τη μία και την άλλη μέρα να ευαισθητοποιήσω τους αρμόδιους, αλλά αντιμετωπίσθηκα σαν ένας… ενοχλητικός πολίτης» είπε ο Θανάσης Λιάρος, καταλήγοντας: «Ελπίζω τουλάχιστον να σκεπάσουν το φρεάτιο…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News