Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε αυλή

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Τα τελευταία 30 χρόνια έχει “μαζέψει” από την αυλή του 21 οχήματα – “Καρφώνονται” στον αυλότοιχο (vid)

Κοινωνία
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Τα τελευταία 30 χρόνια έχει “μαζέψει” από την αυλή του 21 οχήματα – “Καρφώνονται” στον αυλότοιχο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κω τα τελευταία 30 χρόνια έχουν γίνει στην αυλή ενός σπιτιού 21 τροχαία

Στην Kω και συγκεκριμένα στην περιοχή Πελαργός αυτοκίνητα “καρφώνονται” συνεχώς στην αυλή ενός συγκεκριμένου σπιτιού επί τριάντα χρόνια, φέρνοντας σε αγανάκτηση τον ιδιοκτήτη τη οικίας.

Συνολικά 21 αυτοκίνητα έπεσαν πάνω στον τοίχο της αυλής ενός κατοίκου, ο οποίος δεν τολμά πλέον να βγει έξω από το σπίτι του φοβούμενος κάποιον απρόσκλητο επισκέπτη, που νομίζει πως οι δρόμοι προσφέρονται για ράλι.

Το περασμένο Σάββατο σε ένα τροχαίο, ο Βασίλης Λέγκος, ιδιοκτήτης της οικίας, μονίμως παθών, βρέθηκε για ακόμη μια φορά μπροστά στον γκρεμισμένο τοίχο της αυλής του.

«Το ευτύχημα είναι πως ο οδηγός του ΙΧ βγήκε σώος από το τροχαίο, καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι», λέει ο κ. Λέγκος στο «ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ», ο οποίος δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους τόσων περιστατικών, 21 συνολικά, στην αυλή του. Κάθε φορά υφίσταται ζημίες, τις οποίες πληρώνει από την τσέπη του, πλήν μιας φοράς, που ο οδηγός που προκάλεσε την ζημία κατέβαλε ένα ποσό για την αποκατάστασή της.

Ο κ. Λέγκος αδυνατεί να εξηγήσει τους λόγους για τα τόσα περιστατικά. Υποθέτει ότι οι οδηγοί που κατεβαίνουν από τον πλαϊνό δρόμο με ταχύτητα 200 χλμ, την ώρα, παίρνοντας την στροφή δεν μπορούν να ελέγξουν το όχημα και αυτό καταλήγει στην αυλή του.

Ενδεχομένως εάν απαγορευτεί η στροφή προς το σημείο της οικίας του κ. Λέγκου θα ήταν μια λύση, αλλιώς θα πρέπει να μετακινήσει το σπίτι του, κάτι μάλλον δύσκολο.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News