Κυπριανός - Τραγωδία στα Τέμπη ΙΝΤΙΜΕ

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκίνηση για το πτυχίο του Κυπριανού – Του απονεμήθηκε μετά θάνατον 

Κοινωνία
Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκίνηση για το πτυχίο του Κυπριανού – Του απονεμήθηκε μετά θάνατον 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εσύ πήρες το πτυχίο της ζωής, το πέρασες με άριστα και ζεις τώρα στο για πάντα...» - Συγκινεί η αδερφή του Κυπριανού Παπαϊωάνου που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όταν ο Κοσμήτορας του πανεπιστημίου παρέδωσε σήμερα το πτυχίο του 23χρονου, Κυπριανού Παπαϊωάννου, στην αδελφή του Εύα.
Έξι μήνες μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου ο 23χρονος έχασε τη ζωή του μαζί με άλλα 56 επιβάτες, η Εύα παρέλαβε τη βεβαίωση που αναγράφει ότι κρίνεται άξιος του πτυχίου του Τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Στη συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρει: «Σήμερα παρέλαβα το πτυχίο σου Κύπρος Παπαϊωάννου μου. Βέβαια εσύ πήρες το πτυχίο της ζωής , το πέρασες με άριστα και ζεις τώρα στο για πάντα... Αλλά κ πάλι συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε τη Νομική Σχολή ΑΠΘ που σε τίμησε με τον τρόπο αυτό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή σταδιοδρομία!».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News