ξυλο

Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες στην Εύβοια: «Προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη» ενορίτισσα χαστούκισε 66χρονο ιερέα μπροστά στον κόσμο

Κοινωνία
Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες στην Εύβοια: «Προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη» ενορίτισσα χαστούκισε 66χρονο ιερέα μπροστά στον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 45χρονη ζήτησε το λόγο από τον ιερέα γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για τις νέες ταυτότητες

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 25 Αυγούστου, έξω από εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, μεταξύ μίας 45χρονης ενορίτισσας και ενός 66χρονου ιερέα, που λειτουργεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και 12 χρόνια.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η ενορίτισσα και μάνα δύο παιδιών ζήτησε τον λόγο από τον ιερέα γιατί στο κήρυγμά του δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες.

Με ηρεμία ο ιερέας της εξήγησε ότι το ζήτημα δεν είναι πνευματικό και δεν αφορά την Εκκλησία και την κάλεσε να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Η απάντησή του εξόργισε τη γυναίκα, που άρχισε να τον βρίζει με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη» και του είπε ότι στο διαδίκτυο είδε ένα βίντεο από γέροντα από το Άγιο Όρος, που καλούσε τους πολίτες να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο κληρικός την κάλεσε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βγει εκτός εαυτού και να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της κυρίας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News