Τι είναι το "Γυναικών Καθρέφτισμα"; Ένας διάλογος ή δύο μονόλογοι; Πώς μπορεί κανείς να το περιγράψει; Είναι δύο γυναίκες που μονολογούν συζητώντας ή δύο γυναίκες που συζητούν μονολογώντας; Μία μάνα, μία κόρη, με τόσες ομοιότητες και παράλληλα τόσες διαφορές. Δύο κόσμοι διαφορετικοί που συγκρούονται, ενώνονται και αποκαλύπτουν την πολυπλοκότητα των γυναικείων σχέσεων.
Η παράσταση "Γυναικών Καθρέφτισμα" αναδεικνύει αυτή τη δυναμική μέσα από έντονες ερμηνείες, βαθιά νοήματα και συναισθηματικές διαδρομές, σε τέσσερις μοναδικές παραστάσεις στις Χωρομορφές (Σπιναλόγκας 20), στις 19 & 26 Οκτωβρίου και 2 & 9 Νοεμβρίου.
Συντελεστές Παράστασης:
- Ερμηνεύουν: Λίτσα Χριστουλάκη, Ευγενία Λύτρα
- Σκηνοθεσία: Γιώργος Χατζηαντωνίου
- Κείμενο: Μαρία Παναγιωτακοπούλου
- Θεατρική ομάδα & Εταιρεία Παραγωγής: Rολίστες
- Σχεδιασμός Αφίσας: Χάρης Πετράκης
- Φωτογραφία: Μάνος Πολιτάκης
- Ημερομηνίες παραστάσεων: 19 & 26 Οκτωβρίου, 2 & 9 Νοεμβρίου 2024
- Χώρος: Χωρομορφές, Σπιναλόγκας 20
- Γενική είσοδος: 12€
Η παράσταση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και προσκαλεί το κοινό σε μια μοναδική θεατρική εμπειρία που αγγίζει την καρδιά και το μυαλό.