Από το σκοτάδι στο Φως - Έκθεση Φωτογραφίας Κοντού

«Από το σκοτάδι… στο φως»: Έκθεση φωτογραφίας της Εύας Καπελλάκη - Κοντού στην Βικελαία Βιβλιοθήκη

Πολιτισμός
«Από το σκοτάδι… στο φως»: Έκθεση φωτογραφίας της Εύας Καπελλάκη - Κοντού στην Βικελαία Βιβλιοθήκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίτη,23 Απρ 2024, 18:00
«Από το σκοτάδι… στο φως», από την αναζήτηση και τη δύσκολη πορεία ως την ανάσταση της ψυχής ο άνθρωπος προσπαθεί, φωνάζει μέσα του άλλο δεν αντέχει και το μόνο που του μένει είναι ν’ αγκαλιάσει το φως, εκείνο για το οποίο διψάει η ψυχή του για να συνεχίσει την πορεία του

Η έκθεση φωτογραφίας «Από το σκοτάδι …στο φως» της Εύας Καπελλάκη - Κοντού με την εικαστική παρέμβαση του π. Αρσενίου Προκοπάκη θα παρουσιαστεί την Τρίτη 23 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο Πατάρι του Βιβλιοπωλείου της Βικελαίας Βιβλιοθήκης Ηρακλείου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 4 Μαΐου.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 9:30 - 14:30

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9:30 - 14:30 και 5:30 - 8:30

Πλησιάζει το Άγιο Πάσχα και η ανθρωπότητα βρίσκεται σε συνεχή αναστάτωση, σε διαρκή αναζήτηση επαναπροσδιορισμού της ταυτότητάς της.

Σε όλες τις γωνιές του πλανήτη ο πόλεμος καραδοκεί, γιατί η ειρήνη αδυνατεί να επικρατήσει.

Ημέρες δύσκολες ενόψει του Πάσχα… Ο άνθρωπος θέλει, αναζητεί αδιάκοπα να βρει τη ειρήνη εντός του, να προχωρήσει τα βήματά του ανηφορίζοντας τον προσωπικό του Γολγοθά για να φτάσει ως την Ανάσταση.

«Από το σκοτάδι… στο φως», από την αναζήτηση και τη δύσκολη πορεία ως την ανάσταση της ψυχής ο άνθρωπος προσπαθεί, φωνάζει μέσα του άλλο δεν αντέχει και το μόνο που του μένει είναι ν’ αγκαλιάσει το φως, εκείνο για το οποίο διψάει η ψυχή του για να συνεχίσει την πορεία του.

Από το σκοτάδι στο Φως - Έκθεση Φωτογραφίας Κοντού

           

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News