Πολιτιστικό Κέντρο
Φωτ. αρχείου

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου: Con Tempo - Φλάουτα και πιάνο στον 20ό και 21ο αιώνα

Μουσική
Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου: Con Tempo - Φλάουτα και πιάνο στον 20ό και 21ο αιώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Παρασκευή,26 Ιαν 2024, 21:00
Αίθουσα συναυλιών Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου
Ο Μάνος Παναγιωτάκης στα φλάουτα και η Έλενα Περισυνάκη στο πιάνο επιχειρούν μία πρωτότυπη μύηση στο σύγχρονο ρεπερτόριο σκιαγραφώντας μία πορεία από την τονική γραφή των αρχών του 20ού αιώνα έως τις καινοτομίες της σύγχρονης συνθετικής γραφής

Ένας από τους δυνατότερους συνδυασμούς οργάνων σε όλες τις μουσικές περιόδους, το φλάουτο και το πιάνο, συμπράττουν σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα ρεπερτορίου, εστιάζοντας σε έργα του 20ού και του 21ου αιώνα, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, στις 21:00.

Με επιλογές από το 1901 έως το σήμερα και σε μία σπάνια εμφάνιση που αξιοποιεί όλα τα μέλη της οικογένειας του φλάουτου (φλάουτο, άλτο φλάουτο, μπάσο φλάουτο, και πίκολο), ο Μάνος Παναγιωτάκης στα φλάουτα και η Έλενα Περισυνάκη στο πιάνο επιχειρούν μία πρωτότυπη μύηση στο σύγχρονο ρεπερτόριο σκιαγραφώντας μία πορεία από την τονική γραφή των αρχών του 20ού αιώνα, έως τις καινοτομίες της σύγχρονης συνθετικής γραφής, που διευρύνουν τα ηχοχρώματα και τις δυνατότητες κάθε οργάνου με τη χρήση εκτεταμένων τεχνικών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα του διεθνούς ρεπερτορίου καθώς και Ελλήνων συνθετών, κάποια από τα οποία παρουσιάζονται σε πρώτη εκτέλεση.

 Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 12€ και 10€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

  • Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30 - 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 - 14:00 & 17:30 - 20:30, τηλ. 2813409247)
  • Την ticketservices.gr.
  • Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News