Έκθεση φωτογραφίας

Έκθεση φωτογραφίας “Οι Στιγμές μας” από την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.

Πολιτισμός
Έκθεση φωτογραφίας “Οι Στιγμές μας” από την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση Φωτογραφίας
Δευτέρα,25 Σεπ 2023, 18:00
Πολύκεντρο, Ανδρόγεω 4
Μια έκθεση αλλιώτικη από τις άλλες, σε χώρες μακρινές, με διαφορετικές κουλτούρες και φυσιογνωμίες μα τόσο ίδιες όταν κοιτάς μέσα στα μάτια των ανθρώπων

Ήρθε η ώρα να αντλήσουμε αλληλεγγύη, αγάπη και πολλά όμορφα συναισθήματα μέσα από τα μάτια, τις εικόνες και τα αγγίγματα στην έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει από 𝟮𝟱 έως 𝟮𝟴/𝟬𝟵 στο Πολύκεντρο (Ανδρόγεω 4) κατά τις ώρες 𝟭𝟴:𝟬𝟬-𝟮𝟯:𝟬𝟬. 

Μια έκθεση αλλιώτικη από τις άλλες σε συνεργασία με τους Backpackbrothers. 
Μια έκθεση σε χώρες μακρινές, με διαφορετικές κουλτούρες και φυσιογνωμίες μα τόσο ίδιες όταν κοιτάς μέσα στα μάτια των ανθρώπων. 
«𝝚λάτε να ανακαλύψουμε αυτόν τον κόσμο μέσα από το φακό των εθελοντών. 
Θα μιλήσουμε για το έργο μας στις χώρες αυτές, θα συζητήσουμε στιγμές μέσα από την παρουσίαση ντοκιμαντέρ, θα ενημερωθείτε για την εθελοντική μας προσπάθεια κ.ά.   
Ελάτε να γνωρίσετε την χαρά να προσφέρεις ανιδιοτελώς και πιστέψτε μας δεν θα χάσετε», αναφέρουν από την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. που είναι συνδιοργανώτρια της έκθεσης. 
Η έκθεση θα περιλαμβάνει πίνακες από την Τανζανία, την Ουγκάντα, την Κένυα και το Νεπάλ και θα αναδεικνύει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων εκεί καθώς και την απλότητα που τους χαρακτηρίζει. 
«Υποστηρίξτε και ενισχύστε το έργο μας, κάνοντας μια δωρεά με την επιλογή των πινάκων που θα κάνετε δικούς σας σε διάφορα μεγέθη ακόμα και card pοstal. Επίσης θα δείτε όμορφα χειροποίητα αντικείμενα σε ειδικά διαμορφωμένο πάγκο που θα έχουμε. 
Κάθε σας δωρεά θα ενισχύει το έργο μας, για να καλύψουμε τις ανάγκες σε σχολικά είδη, αλλά και να βάλουμε μπροστά να ανακαινίσουμε το δέκατο τρίτο (13) παιδικό δωμάτιο», αναφέρουν τα μέλη της ομάδας Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. 

Συνδιοργανωτές της προσπάθειας είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., τους οποίους τα μέλη της ομάδας Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. ευχαριστούν «θερμά για την υποστήριξη τους», καθώς «χωρίς τους φορείς δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την έκθεση».
Παράλληλα ο κόσμος που θα παρευρεθεί την Δευτέρα & την Τρίτη  θα μπορέσει να ακούσει  25/09 την ξεχωριστή φωνή της Βαγγελιώς Φασουλάκη και στις 26/09 τον Μάνο Παπαδάκη που θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές του.

Έκθεση
Έκθεση

Ώρα έναρξης των Live 21:00.
«Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν και θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια μας και να πάρουν κάποιο πίνακα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στη σελίδα μας.
Σας περιμένουμε όλους εκεί να γεμίσουν λίγο φως και αλληλεγγύη οι ζωές μας», καταλήγουν οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Έκθεση Στιγμές
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News