Ταχύρρυθμο σεμινάριο «Το Θεατρικό Παιχνίδι και οι διαστάσεις του» - Αναβλήθηκε για τις 9 Οκτωβρίου

Πολιτισμός
Ταχύρρυθμο σεμινάριο «Το Θεατρικό Παιχνίδι και οι διαστάσεις του» - Αναβλήθηκε για τις 9 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,09 Οκτ 2022, 10:30
Στον νέο πρότυπο χώρο ευεξίας για όλους, Train2gether, στην Οδό 1770 αρ. 30 στο κέντρο του Ηρακλείου
Στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται θεατρικές παραστάσεις, Σχολή Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού, ταχύρρυθμα σεμινάρια ειδικών θεατρικών και εκπαιδευτικών θεμάτων

Το ΘΕΑΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ξεκινώντας τη νέα χρονιά στις θεατρικές και εκπαιδευτικές του δραστηριότητες που περιλαμβάνουν: θεατρικές παραστάσεις, Σχολή Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού, ταχύρρυθμα σεμινάρια ειδικών θεατρικών και εκπαιδευτικών θεμάτων, κ.α. διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, ταχύρρυθμο Σεμινάριο- Βιωματική Ημερίδα με θέμα: «Το Θεατρικό Παιχνίδι και οι διαστάσεις του» με τον κ. Λάκη Κουρετζή και τη βασική διδακτική ομάδα της Σχολής.

Αρχικά το σεμινάριο ήταν προγραμματισμένο για την προηγούμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, όμως λόγω έργων και διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ, η ημερομηνία αναβλήθηκε για την δεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη στις 9 του μήνα, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

 Ο κ. Κουρετζής είναι Διευθυντής Σπουδών του Θεάτρου Ημέρας, Παιδαγωγός, Σκηνοθέτης, Συγγραφέας, Επίτιμος Διδάκτορας του Παν/μίου Αθηνών και Δημιουργός της Μεθόδου του Θεατρικού Παιχνιδιού.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φοιτητές παιδαγωγικών και θεατρολογικών τμημάτων, θεατρολόγους, ηθοποιούς, ειδικούς ανθρωπιστικών και επικοινωνιακών επαγγελμάτων, σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν μ’ έναν διαφορετικό τρόπο το θεατρικό φαινόμενο, σε όσους επιχειρούν να διευρύνουν τους επικοινωνιακούς κώδικες και τις διδακτικές μεθοδολογίες και αναζητούν ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση.

Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου αποφοίτων Κρήτης «Σύλλογος Παιδαγωγών - Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού- Παιδαγωγική θεάτρου Κρήτης».

Το Σεμινάριο θα γίνει στον νέο πρότυπο χώρο ευεξίας για όλους, Train2gether, στην Οδό 1770 αρ. 30 στο κέντρο του Ηρακλείου. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Συμβολική τιμή 15€

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. – 4:30μ.μ.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όλοι οι συμμετέχοντες, πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News