Ηράκλειο: Μουσικοθεατρική Παράσταση «Ανάθεμα στους αίτιους» - Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Κρήτη
Ηράκλειο: Μουσικοθεατρική Παράσταση «Ανάθεμα στους αίτιους» - Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Δευτέρα,22 Αυγ 2022, 21:30
στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζηδάκις»
Η μουσική και τα τραγούδια που συνοδεύουν τα θεατρικά δρώμενα, πλημμυρίζουν από παραδοσιακές μελωδίες και σύγχρονα αγαπημένα ακούσματα που ερμηνεύουν οι μουσικοί του καλλιτεχνικού σχήματος «ΩΔΗΠΟΡΟΣ»

Το καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ» παρουσιάζει την Μουσικοθεατρική Παράσταση: «Ανάθεμα στους αίτιους» Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Κηποθέατρο «Μ. Χατζηδάκις» 22,23,24 Αυγούστου στις 21:30.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, το καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ», δίνει και πάλι το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, με μία καινούρια παραγωγή, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή η οποία τιτλοφορείται :«ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ».

Η νέα παράσταση του «ΩΔΗΠΟΡΟΥ», που την σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Γιώργος Αντωνάκης, ζωντανεύει αληθινές συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν την Καταστροφή, ενώ προβάλει και φωτίζει τα γεγονότα με φωτογραφικά και κινηματογραφικά ντοκουμέντα.

Η μουσική και τα τραγούδια που συνοδεύουν τα θεατρικά δρώμενα, πλημμυρίζουν από παραδοσιακές μελωδίες και σύγχρονα αγαπημένα ακούσματα που ερμηνεύουν οι μουσικοί του καλλιτεχνικού σχήματος «ΩΔΗΠΟΡΟΣ».

Η πρεμιέρα της νέας παράστασης «ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ» θα δοθεί τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζηδάκις» στις 21.30 και θα συνεχιστεί την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 στον ίδιο χώρο.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗΚΕΗ ενω χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.

Συντελεστές της παράστασης είναι

Σκηνοθεσία : Γιώργος Αντωνάκης

Φωτισμοί - Video: Κίμωνας Κίτρινος

Ηχοληψία: Δημήτρης Χατζάκης

Αφίσα: Χρυσόστομος Σπετσίδης

Video-promo: Γιώργος Τζωρτζάκης

Θεατρική Ερμηνεία: Ανδριανή Κυλάφη

Τραγούδι : Γιώργος Κριτσωτάκης

Τραγούδι:Μαρία Ιερωνυμάκη

Ενορχήστρωση-Μπάσο: Ζαχάρης Δραμουντάνης

Μπουζούκι: Κώστας Σφακιανάκης

Κιθάρα: Άρης Κουτεντάκης

Ακορντεόν: Αντώνης Νικολιδάκης

Πιάνο-Κανονάκι-Τραγούδι: Μανώλης Κανακάκης

Τύμπανα:Στουραΐτης Στάθης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News