«Εν πλω 2022»: Τετραήμερο εκδηλώσεων στο Λιμάνι του Ηρακλείου

Κρήτη
«Εν πλω 2022»: Τετραήμερο εκδηλώσεων στο Λιμάνι του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Πέμπτη,23 Ιουν 2022, 10:00
Λιμάνι Ηρακλείου
Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα από την Πέμπτη έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου - Το τετραήμερο αυτό έχει σκοπό να παρουσιάσει στους Ηρακλειώτες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες σειρά από θαλασσινές εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν στόχο την αναψυχή αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα

Μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω covid, ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών δηλώνει «παρών»!

Από την Πέμπτη 23 Ιουνίου έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά στο Ηράκλειο το τετραήμερο Έκθεσης ναυτιλιακών και άλλων ειδών, αλλά και διαφόρων εκδηλώσεων με σκοπό την διασκέδαση αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα.

Το «Εν πλω 2022» οργανώνεται από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου και τελεί υπό την εποπτεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

«Με κύριο συστατικό την αγάπη όλων μας για την θάλασσα το ΕΝ ΠΛΩ είναι για εμάς μία γιορτή. Η γιορτή της Θάλασσας», υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Το τετραήμερο αυτό έχει σκοπό να παρουσιάσει στους Ηρακλειώτες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες, σειρά από θαλασσινές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν στόχο την αναψυχή αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια  στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία του προβλήτα του Μικρού Κούλε θα γίνει έκθεση σκαφών και συναφών προϊόντων , μουσικές εκδηλώσεις , ενώ στη θάλασσα θα γίνουν βόλτες των επισκεπτών με φουσκωτά σκάφη , επίδειξη διάσωσης της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και αρκετές ακόμα δραστηριότητες για τους επισκέπτες των εκδηλώσεων και όλα αυτά φυσικά εντελώς δωρεάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News