Θανάσης Μαυρόκωστας – «ΓΙΟΡΤΕΣ»: Το Σάββατο η παρουσίαση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς

Κρήτη
Θανάσης Μαυρόκωστας – «ΓΙΟΡΤΕΣ»: Το Σάββατο η παρουσίαση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,18 Δεκ 2021, 22:00
ΝΥΝ & ΑΕΙ
Μαζί του οι Δημήτρης Αγγελιδάκης, Δημήτρης Σαμαρίτης, Θέμης Φετοκάκης και Μανόλης Δρίμης

Ο Θανάσης Μαυρόκωστας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΓΙΟΡΤΕΣ».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 22:00 στο «ΝΥΝ & ΑΕΙ» (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17).

Μαζί του οι Δημήτρης Αγγελιδάκης, Δημήτρης Σαμαρίτης, Θέμης Φετοκάκης και Μανόλης Δρίμης.

Λίγα λόγια…

Ο Δημήτρης Αγγελιδάκης γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1985 και μεγάλωσε στον Κρουσώνα Ηρακλείου Κρήτης. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης και από την παιδική του ηλικία ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική.

Ο Δημήτρης Σαμαρίτης γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1985. Κατάγεται από τη Σκαλωτή Σφακίων και τον Πρινιά Μαλεβιζίου. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και ασχολείται από μικρός  με το τραγούδι και την κρητική μουσικοχορευτική παράδοση.

Ο Θέμης Φετοκάκης γεννήθηκε στις 6 Μάϊου του 1990 στο Ηράκλειο Κρήτης. Κατάγεται από το Βενί Μυλοποτάμου. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου και από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική.

Ο Θανάσης Μαυρόκωστας μετά το  «Σαν είναι η θάλασσα γυαλί», το «Ποιος είναι εκείνος που πατεί», τις «Εποχές», τη συμμετοχή του στο «Αυγή τσ’ αυγής» με το κρητικό κουαρτέτο, παρουσιάζει με τους συνεργάτες του τις «Γιορτές».

Τον Θανάση, τον Δημήτρη, τον Θέμη και τον Δημήτρη τους ενώνει η πόλη του Ρεθύμνου όπου πέρασαν εκεί τα φοιτητικά τους χρόνια σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου. Εκεί έσμιξαν κάπου στο 2008 σαν φίλοι και φοιτητές και έκτοτε η μουσική τους πορεία είναι κοινή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News