Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να απορρίψει το αίτημα για εξέταση νέων μαρτύρων στην υπόθεση των υποκλοπών.
«Η κυβερνητική πλειοψηφία της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, απέρριψε το αίτημα να εξεταστούν ως μάρτυρες για το σκάνδαλο των υποκλοπών, μετά τα τελευταία στοιχεία που προέκυψαν, ο επιχειρηματίας της Intellexa Ταλ Ντίλιαν και ο γνωστός Γρηγόρης Δημητριάδης.
Με το γελοίο και ανυπόστατο επιχείρημα, ότι αν και εμπλέκονται στο μεγαλύτερο δημόσιο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, δεν είναι δημόσια πρόσωπα!
Πρόκειται για άλλη μια επίδειξη αντιδημοκρατικής αλαζονείας από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του.
Υπέρτατη αξία τους, υπεράνω των θεσμών, της διαφάνειας, και της δικαιοσύνης, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η συγκάλυψη.
Διαβεβαιώνουμε τον κύριο Μητσοτάκη ότι ο λαός μας θα θέσει γρήγορα τέρμα σ’ αυτό τον ξεπεσμό», αναφέρει η ανακοίνωση.
