θοδωρης δριτσασ

Ο Θοδωρής Δρίτσας παίρνει την έδρα του Αλέξη Τσίπρα

Ελλάδα
Ο Θοδωρής Δρίτσας παίρνει την έδρα του Αλέξη Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάνει έναν βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Θοδωρής Δρίτσας έχει ενταχθεί στη Νέα Αριστερά, η οποία αυξάνει την κοινοβουλευτική της ομάδα στους 12

Ο Θοδωρής Δρίτσας – ως πρώτος επιλαχών στην Α’ Πειραιά – θα πάρει την έδρα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παραιτήθηκε από την βουλευτική του ιδιότητα.

Σημειώνεται πως ο Θεόδωρος Δρίτσας έχει ήδη αποχωρήσει με επίσημή ανακοίνωσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει ενταχθεί στη Νέα Αριστερά, της οποίας είναι και μέλος του πανελλαδικού συντονιστικού.


Οπότε με αυτά τα δεδομένα, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει μια έδρα και πέφτει στις 25, ενώ η Νέα Αριστερά κερδίζει μια αυξάνοντας την κοινοβουλευτική της ομάδα σε 12 βουλευτές, ξεπερνώντας την Ελληνική Λύση που έχει 11. 

Υπενθυμίζεται πως ο Δρίτσας είχε διατελέσει υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News