Κυριάκος Βελόπουλος ΙΝΤΙΜΕ

Βελόπουλος: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση αντί να πανηγυρίζει που ο οίκος Moody’s διατηρεί την ελληνική οικονομία στο "επενδυτικό ναδίρ"

Ελλάδα
Βελόπουλος: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση αντί να πανηγυρίζει που ο οίκος Moody’s διατηρεί την ελληνική οικονομία στο "επενδυτικό ναδίρ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συμπλήρωσε ότι «η καταστροφική κυβέρνηση αντί να πανηγυρίζει, οφείλει να υποβάλει τώρα την παραίτηση της»

«Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ, η κυβέρνηση πανηγυρίζει επειδή ο οίκος Moody's διατηρεί την ελληνική οικονομία στο "επενδυτικό ναδίρ"» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνοντας ότι «επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης, ότι τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης δεν κατευθύνθηκαν στην πραγματική οικονομία, αλλά στα καρτέλ και τους κρατικοδίαιτους ολιγάρχες».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συμπλήρωσε ότι «η καταστροφική κυβέρνηση αντί να πανηγυρίζει, οφείλει να υποβάλει τώρα την παραίτηση της». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News