Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Τασούλα: «Επιχειρείται η αναβάθμισή του σε θέση που θα μπορεί να απονέμει χάρες» (vid)

Ελλάδα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Τασούλα: «Επιχειρείται η αναβάθμισή του σε θέση που θα μπορεί να απονέμει χάρες» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο κύριος Τασούλας έχει ενταφιάσει, συγκαλύψει πλείστες περισσότερες από μια ποινικές δικογραφίες για το έγκλημα των Τεμπών»

«Επιχειρείται η αναβάθμιση του κυρίου Τασούλα σε θέση από την οποία θα μπορεί να απονέμει και χάρες σε καταδικασμένους και καταδικασμένους υπουργούς για το έγκλημα των Τεμπών», δήλωσε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου για την εκλογή του Κωνσταντίνου Τασούλα στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας με 160 ψήφους

Η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Επιχειρείται η αναβάθμιση του κυρίου Τασούλα σε θέση από την οποία θα μπορεί να απονέμει και χάρες σε καταδικασμένους και καταδικασμένους υπουργούς για το έγκλημα των Τεμπών.

Την ίδια ώρα που αποκαλύπτεται ότι ο κύριος Τασούλας έχει ενταφιάσει, συγκαλύψει πλείστες περισσότερες από μια ποινικές δικογραφίες για το έγκλημα των Τεμπών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News