Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν σύγκληση Κ.Ο. μετά την θύελλα των τελευταίων ημερών

Ελλάδα
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν σύγκληση Κ.Ο. μετά την θύελλα των τελευταίων ημερών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τρεις βουλευτές του κόμματος με επιστολή τους προς τον Σωκράτη Φάμελλο προκειμένου, όπως λένε, οι «βουλευτές μας να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα»

Οι βουλευτές του κόμματος Συμεών Κεδίκογλου, Γιώργος Καραμέρος και Χάρης Μαμουλάκης, κατέθεσαν αίτημα για σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή τους στον Σωκράτη Φάμελλο. 

Με τις εσωκομματικές αναταραχές να κλιμακώνονται μετά την ανάρτηση Κασσελακη, οι τρεις βουλευτές ζητούν να γίνει άμεσα αποτίμηση του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών καθώς όπως τονίζουν στην προηγούμενη συνεδρίαση της Κ.Ο.του κόμματος δεν μπόρεσαν να τοποθετηθούν οι βουλευτές.

Και ο λόγος όπως λένε, είναι πως η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε αμέσως μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελακη ο οποιος είχε αποχωρήσει λόγω υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Προς: Πρόεδρο Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κοινοποίηση: Γραμματέα Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αξιότιμε Πρόεδρε, αγαπητέ Σωκράτη,

Όπως είναι γνωστό, η συγκληθείσα Κοινοβουλευτική Ομάδα (Κ.Ο.) για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος διακόπηκε μετά την παρέμβαση του Προέδρου Στ. Κασσελάκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.

Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το εύλογο αίτημα για εκ νέου σύγκληση της Κ.Ο., με το ίδιο θέμα, ώστε να μπορέσουν και οι βουλευτές, σε κατάλληλη χρονική απόσταση από τις Ευρωεκλογές, να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία για τις μελλοντικές προκλήσεις και το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Είναι, άλλωστε, διαδικασία θεσμική και επιβεβλημένη, αυτονόητη για δημοκρατικά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με τιμή,

οι υπογράφοντες βουλευτές
Καραμέρος Γιώργος, Κεδίκογλου Συμεών Μαμουλάκης Χάρης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News