Περιπολικό - ασθενοφόρο

Τραγωδία: Έχασε τη ζωή της ενώ έτρωγε σε εστιατόριο!

Ελλάδα
Τραγωδία: Έχασε τη ζωή της ενώ έτρωγε σε εστιατόριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο του Βόλου, όταν μία γυναίκα ηλικίας 68 ετών έχασε τις αισθήσεις, την ώρα που έτρωγε με φίλη της.

Σύμφωνα με το gegonotanews, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 22:00 στον Άναυρο. Η 68χρονη ενημέρωσε την φίλη της ότι δεν ένιωθε καλά και στον χώρο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο μεταξύ, το προσωπικό του εστιατορίου και πελάτες βοήθησαν την γυναίκα, που μέχρι εκείνη την ώρα στεκόταν στα πόδια της, να φτάσει ως την είσοδο, προκειμένου να την παραλάβει το ασθενοφόρο. Όμως, κατά τη διάρκεια της αναμονής η 68χρονη κατέρρευσε και έχασε εντελώς τις αισθήσεις της.

Η 68χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της

Ακολούθησε αγωνιώδης προσπάθεια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από άτομα που γνώριζαν και για δευτερόλεπτα φάνηκε πως επανακτά την επαφή με το περιβάλλον.

Μετά από λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο και η γυναίκα παραλήφθηκε με φορείο από το πλήρωμα, που την μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News