ανδρουλάκης

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα προκηρύξει εκλογές - Άμεσα οι κάλπες στη Χαριλάου Τρικούπη

Ελλάδα
Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα προκηρύξει εκλογές - Άμεσα οι κάλπες στη Χαριλάου Τρικούπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία εκλογής προέδρου διενεργείται από την Επιτροπή Δεοντολογίας και απαιτεί την πλειοψηφία του 50% + 1 των έγκυρων ψηφοδελτίων στην πρώτη ψηφοφορία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται να υποχωρεί από την αρχική του θέση για απόλυτη τήρηση του καταστατικού που προβλέπει εσωκομματικές κάλπες τον Οκτώβριο του 2025 και βλέπει εξελίξεις μέσα στον Ιούλιο.

Σύμφωνα με το Dnews.gr, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου ακόμα και μέσα στον Ιούλιο. Πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχει ήδη αποφασίσει να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογές για νέα ηγεσία. 

Παράλληλα, την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κόμματος την ώρα που οι φωνές για αλλαγή ηγεσίας πληθαίνουν από διάφορα στελέχη.

Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης υποχωρεί από την αρχική του θέση για εκλογές στου κόμματος το φθινόπωρο του 2025 και συγκλίνει στην ιδέα του Ιουλίου, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η εσωστρέφεια που προκάλεσε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News