Γαλάτεια Αλεξανδράκη

Γαλάτεια Αλεξανδράκη: Λύνει τη σιωπή της η 76χρονη κτηνοτρόφος μετά την εκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο - «Πώς έγινε αυτό;» (vid)

Ελλάδα
Γαλάτεια Αλεξανδράκη: Λύνει τη σιωπή της η 76χρονη κτηνοτρόφος μετά την εκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο - «Πώς έγινε αυτό;» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 76χρονη κτηνοτρόφος και εκλεγμένη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση... έλυσε τη σιωπή της και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της - «Μπήκα για να βοηθήσω είπε», μιλώντας σε τοπικό κανάλι του Έβρου

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες είχε η Γαλάτω Αλεξανδράκη, η ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης που ανέδειξε η κάλπη των ευρωεκλογών. 

Η 76χρονη κτηνοτρόφος προχώρησε στις  πρώτες δηλώσεις της στην κάμερα μετά την εκλογή της στις ευρωεκλογές με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, Ελληνική Λύση. Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος, που διατηρεί μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο κρεοπωλείο στην Αλέξανδρουπολη, στις πρώτες της δηλώσεις ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν και διερωτήθηκε μάλιστα για την εκλογή της: «Πώς έγινε αυτό;».

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. 

Μπήκα για να βοηθήσω και πώς έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News