Φλώρος
Φωτ. ΙΝ ΤΙΜΕ

Φλώρος για Γραμμένο: «Μου έβρισε ότι πιο ιερό έχω - Ποτέ, ποτέ, δεν του έριξα γροθιά» (vid)

Ελλάδα
Φλώρος για Γραμμένο: «Μου έβρισε ότι πιο ιερό έχω - Ποτέ, ποτέ, δεν του έριξα γροθιά» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ανταλλαγή ύβρεων με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο εντός της Βουλής, μίλησε ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για το περιστατικό με τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης, το οποίο σημειώθηκε χθες στη Βουλή, μίλησε ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνος Φλώρος. Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε πως αντέδρασε, όταν ο Γραμμένος του έβρισε τη μητέρα και κατηγορηματικά διέψευσε τα δημοσιεύματα πως τον γρονθοκόπησε.

«Όλο ξεκίνησε από την ομιλία του κύριου Χήτα, για την άρση ασυλίας του κυρίου Βελόπουλου που προέρχεται από μια μήνυση που είχε καταθέσει ο πατέρας μου εδώ και δύο-δυόμιση χρόνια περίπου, για συκοφαντική δυσφήμιση μέσα από έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Χ. Ο κύριος Χήτας, λοιπόν, πάνω στον λόγο του είπε ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ εκείνη τη στιγμή γύρισα και του είπα απλώς ότι «αυτό θα το κρίνουν τα δικαστήρια, όχι εσύ!

Εκείνη τη στιγμή, αναίτια και χωρίς να του έχω μιλήσει, πετάχτηκε ο κύριος Γραμμένος και μου λέει: «βούλωσ’το εσύ σκουπίδι! Γυρνάω και του λέω «άντε γ…..». Και μου λέει θα σου γ…. τη μ…. εσένα! Του λέω, «τι είπες»; Φεύγει εκείνη τη στιγμή, ξανακάθομαι στη θέση μου. Ξαναγυρνάει προκαλώντας με, μου έκανε κ…..δάχτυλα και χειρονομίες με χειροπέδες. Μου λέει «εσένα τη μανούλα σου θα την γ….. παλιο…. μου κάνει «να το θυμάσαι, θα σε πάνε με τις χειροπέδες μέσα!».

Φεύγω εκείνη τη στιγμή, επειδή δεν ανέχομαι κανέναν να μου βρίζει τη μητέρα μου που είναι ότι πιο ιερό έχω και νομίζω ότι είναι για όλο τον κόσμο, βγήκα στην είσοδο, ήταν ο φρουρός της Βουλής εκεί, ήταν και ο κ. Γραμμένος. Μου λέει «φύγε από εδώ, φύγε από μπροστά μου». Με σπρώχνει και εκείνη τη στιγμή γυρνάω, τον πιάνω από τον γιακά και τον έριξα κάτω. Ούτε γροθιές που έχουν αναφέρει, ούτε το παραμικρό. Και εκεί έληξε το θέμα, μαζεύτηκε ο κόσμος, μας χώρισε και δεν έγινε τίποτε άλλο», ανέφερε στον ΑΝΤ1.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος ήταν κατηγορηματικός στην ερώτηση το αν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης: «Ποτέ, ποτέ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News