2

ΣΟΚ στην Κω: Σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, εκδορές και εκχυμώσεις έχει το βρέφος που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα
ΣΟΚ στην Κω: Σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, εκδορές και εκχυμώσεις έχει το βρέφος που βρέθηκε νεκρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πατέρας του βρέφους κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για πορνογραφία.

Σε θρίλερ εξελίσσεται στην Κω ο θάνατος του βρέφους ενός έτους. Οι πρώτες ενδείξεις για το νεκρό κοριτσάκι προκαλούν σοκ. 

Το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην Κω φέρει εκδορές, εκχυμώσεις, ενώ υπάρχουν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ο πατέρας του βρέφους κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για πορνογραφία.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2024) στην Κω, όταν στις 19.45 η μητέρα διαπιστώνει ότι το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με την αστυνομία άρχισε να φωνάζει ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να συνεφέρει το κοριτσάκι.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν για βοήθεια. Στις 20.15 η μητέρα κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ ένας άλλος ένοικος της πολυκατοικίας παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

«Στις 20.25 έφτασαν στο σπίτι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και εφάρμοσαν τα σχετικά πρωτόκολλα ανάνηψης.

Την 20:32΄ ώρα, το βρέφος παραδόθηκε στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το βρέφος κατέληξε την 20:45΄ ώρα», αναφέρει η αστυνομία.

Σύμφωνα με ενημερωτικό της αστυνομίας «οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος έφερε εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του, καθώς και ότι ο πρωκτικός δακτύλιος έφερε χαλάρωση που δε συνάδει με την ηλικία του.

Στις 21.05  ενημερώθηκε η Υπηρεσία του Τ.Α. Κω και αστυνομικοί πήγαν στο Νοσοκομείο Κω, όπου κατά το μακροσκοπικό έλεγχο της σορού του επιβεβαίωσαν όσα ανέφεραν οι ιατροί».

Στη συνέχεια σύμφωνα με το ενημερωτικό της αστυνομίας «προσήχθησαν στο Τ.Α. Κω τόσο η μητέρα του βρέφους, όσο και ο πατέρας του, που στο μεταξύ είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο. Οι εν λόγω προφορικά ανέφεραν ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τον πρωκτικό δακτύλιο δήλωσαν άγνοια».

Η αστυνομία έχει λάβει 10 καταθέσεις από τους γιατρούς που εξέτασαν το βρέφος και τους γείτονες που έσπευσαν για βοήθεια στο σπίτι της οικογένειας.

Παράλληλα γίνεται αυτοψία στο σπίτι που έμενε η οικογένεια του βρέφους και η σορός του μεταφέρθηκε στην Ρόδο με σκάφος του λιμενικού για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας  πρωτοδικών της Κω, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθούν πλήρως τα τυχόν διαπραχθέντα αδικήματα και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News