μαμουλακης

Χάρης Μαμουλάκης: Στη Δημόσια Υγεία, ο όρος «δημόσια» είναι πλέον εντός εισαγωγικών (vid)

Ελλάδα
Χάρης Μαμουλάκης: Στη Δημόσια Υγεία, ο όρος «δημόσια» είναι πλέον εντός εισαγωγικών (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι προσλαμβάνουσες που έχουμε από την καθημερινή γείωση με τον κόσμο, δείχνουν ότι η τάση για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συνεχώς αυξάνουσα»

Για τις Ευρωεκλογές και την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την ακρίβεια, την κατάσταση στη Δημόσια Υγεία και την πρόσφατη περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στην Κρήτη, μίλησε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου.

«Οι προσλαμβάνουσες που έχουμε από την κοινωνία, με την καθημερινή γείωση με τον κόσμο, δείχνουν ότι η τάση για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συνεχώς αυξάνουσα» επεσήμανε ο Χάρης Μαμουλάκης, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξη τόνισε: «Στη Δημόσια Υγεία, ο όρος «δημόσια» είναι πλέον εντός εισαγωγικών και κάθε μέρα αποδομείται. Οι ανισότητες, οικονομικές και κοινωνικές, αυξάνονται. Η αγοραστική δύναμη του Έλληνα πολίτη, έχει ταπεινωθεί σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο και είμαστε προτελευταίοι. Δυο χρόνια υποτίθεται ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ παλεύει με την ακρίβεια. Και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Εμείς καταθέτουμε προτάσεις τεκμηριωμένες, με μέτρα κοστολογημένα.».
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News