Λιάνα Κανέλλη ΙΝΤΙΜΕ

Λιάνα Κανέλλη: «Οι γιατροί με είχαν ετοιμοθάνατη δύο φορές» – «Πήγα και ήρθα» (vid)

Ελλάδα
Λιάνα Κανέλλη: «Οι γιατροί με είχαν ετοιμοθάνατη δύο φορές» – «Πήγα και ήρθα» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με διασωλήνωσαν και μπήκα 10 μέρες στη ΜΕΘ, ενώ εγώ έλεγα να μην με διασωληνώσουν και ευτυχώς δεν άκουσαν τη χαζομάρα μου αυτή», είπε μεταξύ άλλων η κ. Κανέλλη

Τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της εξομολογήθηκε η Λιάνα Κανέλλη. Όπως είπε μάλιστα η βουλευτής του ΚΚΕ, ήταν «ετοιμοθάνατη δύο φορές».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη αφηγήθηκε πως «έπαθα πνευμονία από αμέλεια και γι’ αυτό θυμώνω πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να κάνω το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο, αλλά το αμέλησα».
Συνεχίζοντας την εξομολόγησή της η Λιάνα Κανέλλη αποκάλυψε:

«Πάω Πρωτοχρονιά κάπου και παθαίνω πνευμονία από πνευμονιόκοκκο. Έκανα 39 πυρετό και ένιωθα δυσφορία. Πήρα τη γιατρό μου και μου είπε ”έλα στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις, δεν είσαι 25 ετών”. Έλα όμως που μαζί με την πνευμονία κόλλησα και Αναπνευστικό Συγκυτιακό Ιό (RSV), στις 3 Ιανουαρίου. Μαζί τα δύο αυτά με λιώσανε», λέει η βουλευτής του ΚΚΕ και προσθέτει:
«Μπήκα Τετάρτη στο νοσοκομείο, την Παρασκευή έχουν ελέγξει πνευμονία, ήταν κάτω δεξιά στον πνεύμονα. Μπαίνω μέσα, όμως, και καταρρέω. Έπαθα βρογχόσπασμο, οι βρόγχοι, δηλαδή, που δεν έχουν την ίδια ελαστικότητα, επειδή είμαι καπνίστρια, έκαναν έναν σπασμό και δεν ανάπνευσα ξανά».


«Με διασωλήνωσαν και μπήκα 10 μέρες στη ΜΕΘ, ενώ εγώ έλεγα να μην με διασωληνώσουν και ευτυχώς δεν άκουσαν τη χαζομάρα μου αυτή. Δοκίμασαν να με σηκώσουν, άντεξαν τα νεφρά, η καρδιά και το συκώτι επειδή δεν πίνω. Αν έπινα δε θα ζούσα», πρόσθεσε η Λιάνα Κανέλλη.

Όπως είπε, «με είχαν ετοιμοθάνατη δύο φορές. Δύο φορές ήταν σίγουρο ότι δεν… Γλύτωσα γιατί προσεύχομαι και γιατί με στήριξαν οι δικοί μου άνθρωποι. Όποιος μπει στη ΜΕΘ, έχετε εμπιστοσύνη. Δε χάνεται ο άνθρωπος. Εγώ άκουγα τα πάντα στη ΜΕΘ, έβλεπα και πολλούς εφιάλτες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News