ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Κασσελάκης σε συνέδρους: «Παιδιά, η ζημιά έχει γίνει, και δεν φταίω εγώ»

Ελλάδα
Κασσελάκης σε συνέδρους: «Παιδιά, η ζημιά έχει γίνει, και δεν φταίω εγώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία σε συνέδρους που του έλεγαν ότι δεν θέλουν να γίνουν εκλογές

Σε εκλογές είναι αποφασισμένος να πάει ο πρόεδρός του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, όπως διεμήνυσε σήμερα (24/2) και ο ίδιος σε συνέδρους που του ζήτησαν να μην πάει σε εκλογές. Σε βίντεο που ανήρτησε η εφημερίδα Αυγή στο Twitter, ο κ. Κασσελάκης λέει σε πηγαδάκι με συνέδρους: «Όχι παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ για την ζημιά».

Κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Ταε Κβον Ντο, όπου διεξάγεται η τρίτη μέρα του συνεδρίου του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία περιστοιχίστηκε από συνέδρους που του έλεγαν ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές, με τον Στέφανο Κασσελάκη να τους απαντά: «Xρειάζομαι τη σφραγίδα σας».

Οι αιχμηρές τοποθετήσεις δεν λείπουν από τη σημερινή ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με στελέχη του κόμματος να διαφωνούν έντονα για την ιδεολογική κατεύθυνση που θα πρέπει να έχει το κόμμα. Στο επίκεντρο αυτών των διαφωνιών βρέθηκαν ο Κώστας Αρβανίτης και ο Πέτρος Παππάς, με τον πρώτο να λέει από το βήμα: «Όποιος θέλει Κεντροαριστέρα, να πάει στον Ανδρουλάκη».

Παράλληλα, δεν λείπουν οι αιχμές προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News