Μπράβοι ξυλοκοπούν θαμώνες και αστυνομικό σε μπαρ

Μπράβοι ξυλοκοπούν θαμώνες και αστυνομικό σε μπαρ

Ελλάδα
Μπράβοι ξυλοκοπούν θαμώνες και αστυνομικό σε μπαρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ανακριτή για να απολογηθούν βρίσκονται οι οκτώ συλληφθέντες

Στον ανακριτή για να απολογηθούν βρίσκονται οι οκτώ συλληφθέντες που κατηγορούνται ξυλοδαρμούς θαμώνων σε νυχτερινά μαγαζιά ενώ σοκάρουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το OPEN και τη Μίνα Καραμήτρου, τον περασμένο Σεπτέμβριο μια παρέα θαμώνων δέχεται τα δολοφονικά χτυπήματα των μπράβων του καταστήματος σε ένα μπαρ στο Γκάζι. Μέσα στην παρέα υπήρχε και αστυνομικός. Ξαφνικά οι μπράβοι αρχίζουν να απειλούν με όπλο, να τους σημαδεύουν στο πρόσωπο και στα πόδια και μετά άρχισαν να τους γρονθοκοπούν. Ο λόγος γιατί είχαν τσακωθεί με τον σερβιτόρο του καταστήματος.

Ντοκουμέντα: Μπράβοι ξυλοκοπούν θαμώνες και αστυνομικό σε μπαρ

Ο αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό ενώ οι υπόλοιποι φοβήθηκαν επειδή δέχτηκαν απειλές. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δυσκολευτήκαν να πάρουν το υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού καθώς αρχικά οι ιθύνοντες έλεγαν ψέμματα ότι δεν υπάρχει καταγραφικό και ότι καταστράφηκε στις πλημμύρες.

Έκαναν επεισόδια και σε γήπεδα

Και οι 8 συλληφθέντες αποκαλύφτηκε ότι έχουν ιστορικό σε επεισόδια στους αθλητικούς χώρους, όπου έχουν καταγραφεί να επιτίθενται στους αστυνομικούς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News