αστυνομία

Συνελήφθη 43χρόνος για ρατσιστικά βίντεο στα social κατά ομοφυλοφίλων

Ελλάδα
Συνελήφθη 43χρόνος για ρατσιστικά βίντεο στα social κατά ομοφυλοφίλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη με τον αντιρατσιστικό νόμο, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να εκφράζει τις απόψεις του, χωρίς να υποκινεί κανέναν σε βία ή άλλες πράξεις βίας κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ

Δριμύτατες επιθέσεις κατά των ομοφυλόφιλων αλλά και της κυβέρνησης πραγματοποιούσε συχνά σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ένας 43χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη με τον αντιρατσιστικό νόμο, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να εκφράζει τις απόψεις του, χωρίς να υποκινεί κανέναν σε βία ή άλλες πράξεις βίας κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τον τελευταίο καιρό υπήρξαν καταγγελίες πως ένας 43χρονος αναρτά βίντεο στο διαδίκτυο μιλώντας απαξιωτικά κατά των ομοφυλόφιλων και κατά των κυβερνήσεων που τους …παραχώρησαν προνόμια.

Οι γάμοι και η τεκνοθεσία, για τα ομόφυλα ζευγάρια αποτελούσε το κυριότερο πρόβλημα του 43χρονου ο οποίος εκφραζόταν με τον χείριστο τρόπο κατά των ομοφυλόφιλων και των υπολοίπων μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Το τελευταίο του βίντεο, αναρτήθηκε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη Τρίτη και έπειτα από έρευνες, ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News