Πέτρος Κόκκαλης: Την Τετάρτη ανακοινώνει το κόμμα του - Θα ανήκει στους «πράσινους»

Ελλάδα
Πέτρος Κόκκαλης: Την Τετάρτη ανακοινώνει το κόμμα του - Θα ανήκει στους «πράσινους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γραφεία του περιοδικού «Ρομάντζο», στην περιοχή της Ομόνοιας, λόγω και της… ημέρας, δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου οι ανακοινώσεις

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της ίδρυσης του «πράσινου» κόμματος βρίσκεται ο Πέτρος Κόκκαλης.

Όπως φαίνεται, οι «πονοκέφαλοι» για την Κουμουνδούρου μόλις έχουν ξεκινήσει, καθώς μια ημέρα μετά από την «εκδήλωση των 3» (Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου), τα αποκαλυπτήρια του «πράσινου» κόμματός του αναμένεται να πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής των «Πρασίνων» πλέον, Πέτρος Κόκκαλης.

Έτσι, στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου ο κ. Κόκκαλης προτίθεται να ανακοινώσει πως η οργάνωση «Κόσμος», της οποίας ηγούνταν μέχρι πρότινος, μετεξελίσσεται σε νέο κόμμα, στα γραφεία του περιοδικού «Ρομάντζο», στην περιοχή της Ομόνοιας, λόγω και της… ημέρας, δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου.

Στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη αναμένεται να βρεθούν οι συμπρόεδροι του κόμματος, Μαρία Βασιλάκου, επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και αναπληρώτρια κυβερνήτης της Βιέννης, και Λευτέρης Παπαγιαννάκης, προκειμένου να παρουσιάσουν το «πολιτικό πλαίσιο γέννησης του νέου φορέα», ο οποίος θα έχει «πράσινο» πρόσημο, απαντώντας στις σύγχρονες, ευρωπαϊκές και εθνικές προκλήσεις.

Με επίγνωση των δυσκολιών του εγχειρήματος, αλλά και εξηγώντας τους λόγους ανάληψης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, ο Πέτρος Κόκκαλης αναμένεται να περιγράψει έναν πρώτο οδικό χάρτη της καθόδου του νέου κόμματος στις ευρωεκλογές, θεωρώντας πως «το πράσινο οφείλει να συγκροτηθεί ως ένα σύγχρονο σχήμα με όρους 2024, με ολοκληρωμένο πολιτικό αφήγημα και συγκεκριμένο πρόταγμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News