εμμα

Πατέρας 21χρονης Έμμας: «Αυτά τα κεράκια, είναι τα κεράκια που είχε μαζί της το παιδί μου, όταν συνέβη το μοιραίο συμβάν» (vid)

Ελλάδα
Πατέρας 21χρονης Έμμας: «Αυτά τα κεράκια, είναι τα κεράκια που είχε μαζί της το παιδί μου, όταν συνέβη το μοιραίο συμβάν» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο μετά την ανακοίνωση της τελικής ποινής προς τον 27 χρόνο οδηγό

Δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, έκανε ο χαροκαμένος πατέρας της 21χρονης Έμμας. Στο χέρι του κρατάει σφιχτά ένα κουτάκι γεμάτο κεράκια και συγκινημένος εξηγεί πως το μοιραίο βράδυ τα είχε η Εμμανουέλα. 

Λίγο μετά την ανακοίνωση της τελικής ποινής προς τον 27 χρόνο οδηγό για τη φονική παράσυρση της Εμμανουέλας, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας αναφέρει: 

«Η απόφαση σίγουρα δεν φέρνει πίσω το παιδί μας. Θεωρούμε ότι – το δικαστήριο –  έκρινε, αποφάσισε και τιμώρησε τον δολοφόνο του παιδιού μας. Ταυτόχρονα, στέλνει και ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που κυκλοφορούν εκεί έξω και νομίζουν ότι ο δρόμος είναι πίστα» .

εμμα

«Πιστεύω ότι είναι σημαδιακό που σήμερα κλείνουμε ακριβώς έναν χρόνο από την ημέρα που θάψαμε το παιδί μας» συμπλήρωσε.

«Αυτά τα κεράκια, είναι τα κεράκια που είχε μαζί της το παιδί μου, ένα χρόνο πριν, όταν συνέβη το μοιραίο συμβάν» είπε κλείνοντας δείχνοντας στις κάμερες τα μοιραία κεράκια που στοίχισαν τη ζωή της Εμμανουέλας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News